ΚΑΡΑΛΑΖΟΣ ΠΕΤΡΟΣ. Υποψήφιος με την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στη Λάρισα

 

ΚΑΡΑΛΑΖΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
#υποψήφιος με την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
στη Λάρισα
Ο Πέτρος Καραλάζος δήλωσε:
“Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, το 1967. Είμαι παντρεμένος με την Ειρήνη Λιβιτσάνου, με την οποία αποκτήσαμε δύο αγόρια, τον Δημήτρη (29 ετών) και τον Λάμπρο (20 ετών).
Το 1983 μπήκα στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών, στα Τρίκαλα, και, το 1985, αποφοίτησα με τον βαθμό του μόνιμου Λοχία (ΜΧ).
Παράλληλα τελείωσα τη Σχολή Μηχανοδηγών, χειριστών, ταχυπλόων σκαφών, όπου και πήρα το πτυχίο, με βαθμό (17). Επίσης τελείωσα τη Σχολή Λιμενικού Σώματος πυροσβεστικών και σωστικών μέσων θαλάσσης.
Το 2011 αποστρατεύτηκα, το 2018, έγινα μέλος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ του Φαήλου Κρανιδιώτη, και, μέχρι σήμερα, είμαι δίπλα του, στον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα μας.
Η θέση μου στο Κόμμα είναι Τομεάρχης Θεσσαλίας, Γραμματέας Γεωργίας, Κτηνοτροφίας και Αλιείας, και κατεβαίνω και ως Υποψήφιος βουλευτής Λάρισας, με τον συνασπισμό της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ (Θάνος Τζήμερος – Φαήλος Κρανιδιώτης.”
Περισσότερα για τον Πέτρο Καραλάζο:
Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση του Γραμματέα Εθνικής Άμυνας και υποψήφιου βουλευτή στην Α’ Θεσσαλονίκης Ηλία Κωστόπουλου: Κατάφωρη αδικία για τους «ευδοκίμως τερματίσαντες» την σταδιοδρομία τους Στρατιωτικούς των Ενόπλων Δυνάμεων μας
Επόμενο άρθροΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ. Υποψήφιος με την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Α’ Ανατολικής Αττικής.