ΛΑΠΠΑΣ ΗΛΙΑΣ. Υποψήφιος Βουλευτής με την ΕΘΝΙΚΗ_ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στον Νομό Λαρίσης

Λάππας Ηλίας
στον Νομό Λαρίσης
Γεννημένος το 1978 στη Λάρισα, παιδί πολύτεκνης οικογένειας, με καταγωγή από τη Βερδικούσα Ελασσόνας.
Απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών της Σχολής Ικάρων (2000), με μεταπτυχιακές σπουδές στα αντικείμενα της Αεροδιαστημικής και της Διοίκησης επιχειρήσεων.
Εργασιακή εμπειρία ως Αξιωματικός Μηχανικός της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) (2000-2014), με θητεία σε μοίρες αεροσκαφών, σε επιτελικές θέσεις και σε θέσεις ευθύνης.
Εκπρόσωπος της Ελλάδας σε ερευνητικές ομάδες και επιτροπές του ΝΑΤΟ και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Άμυνας (EDA) (2009-12).
Το 2014 παραιτήθηκε από την Π.Α. και έκτοτε διαμένει στο Κάρντιφ του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου και εργάζεται ως αναπληρωτής καθηγητής και διευθυντής σπουδών των προπτυχιακών προγραμμάτων Αεροναυπηγικής του Πανεπιστημίου της Νότιας Ουαλίας.
Ο Ηλίας Λάππας εξηγεί γιατί πολιτεύτηκε με τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ και την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ:
“Έχοντας ζήσει και εργαστεί στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, θεωρώ ότι το πολιτικό κατεστημένο, που έχει εγκαθιδρυθεί στην πατρίδα μας, από το 1974 και μετά, σπαταλά πολύτιμο χρόνο και εθνικούς πόρους, αδιαφορώντας για το πώς θα μπορέσει να δημιουργήσει τις συνθήκες, μέσα στις οποίες η χώρα μας θα αναπτυχθεί, ώστε να εξασφαλιστεί η επιβίωση της στις επόμενες γενιές.
Τα αποτελέσματα των πολιτικών, που έχουν εφαρμοστεί από το προαναφερόμενο κατεστημένο των κομμάτων εξουσίας, είναι πλέον ορατά όσο ποτέ. Από το 2008 και μετά, ζούμε μια πρωτοφανή συρρίκνωση, σε όλα τα επίπεδα, με κυριότερα το οικονομικό και το δημογραφικό. Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, γεννημένοι στην Ελλάδα, έχουν μεταναστεύσει (όπως και εγώ), και η διαρροή αυτή συνεχίζεται. Η οικονομική και δημογραφική συρρίκνωση, σε συνδυασμό με τις παγιωμένες απειλές από κράτη που μας επιβουλεύονται, θέτουν σε κίνδυνο την επιβίωση του Έθνους μας, και θα πρέπει όλοι μας να αγωνιστούμε, ώστε αυτές οι δυσμενείς δυναμικές να ανατραπούν. Το χρωστάμε τόσο στους προγόνους μας, όσο και στις επόμενες γενιές.
Προηγούμενο άρθροΔεν τους χρωστάμε. Του Φαήλου Κρανιδιώτη.
Επόμενο άρθροΡΩΣΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ-ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ. Υποψήφιος με την #ΕΘΝΙΚΗ_ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στην Κέρκυρα