563η Μαύρη επέτειος της άλωσης της Πόλεως

Δήλωση του πρόεδρου του κόμματος ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ κου Φαήλου Κρανιδιώτη για την 563η μαύρη επέτειο για την αποφράδα ημέρα της Αλώσεως της Πόλης την 29η Μαΐου 1453, στο πλαίσιο του ετήσιου μνημοσύνου για τους πεσόντες των Ειδικών Δυνάμεων στο Ηρώο των Λ.Ο.Κ. στο Καβούρι.
Ο πρόεδρος του κόμματος ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ κος Φαήλος Κρανιδιώτης παρέστη όπως κάθε έτος στο ετήσιο μνημόσυνο για τους πεσόντες των Ειδικών Δυνάμεων στο Ηρώο των Λ.Ο.Κ. στο Καβούρι, συνοδευόμενος από ιδρυτικά στελέχη του κόμματος ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ τα οποία και έχουν υπηρετήσει αντιστοίχως όπως και ο ίδιος στις Ειδικές Δυνάμεις και προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις :
«Η θυσία και το παράδειγμά των επίλεκτων τέκνων του λαού, δείχνει το δρόμο της ανάκτησης της ισχύος και της ευημερίας του λαού μας. Αιώνια Δόξα και Τιμή στους πεσόντες Καταδρομείς, άγρυπνους φύλακες της πατρίδας και της Ελευθερίας των Ελλήνων. Με σκληρή δουλειά, παράδειγμα ηγεσίας και τους ικανότερους και γενναιότερους στην ηγεσία της Πατρίδας θα νικήσουμε τη φθορά και το μηδενισμό. Η παρακμή της Ελληνικής Αυτοκρατορίας, που οδήγησε στην πτώση της Βασιλεύουσας ήταν αποτέλεσμα της οικονομικής και στρατιωτικής παρακμής και της προδοσίας των ελίτ. Μάθημα για τους ανόητους, που νομίζουν πως η Πατρίδα χρειάζεται απλά κάποιους «μάνατζερ». Θα αναστρέψουμε την παρακμή, θα φέρουμε πάλι τους άριστους των Ελλήνων στην κορυφή του κράτους και της ηγεσίας.»

Προηγούμενο άρθροΟι “κόφτες” και οι “δότες”
Επόμενο άρθροΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 1η Συνέντευξη τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ