ΨΑΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ. Υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου.

Ψαράκης Εμμανουήλ
#υποψήφιος με την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
στο Νομό Ηρακλείου
Παρουσιάζοντας την συμμετοχή μου στην ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
Είμαι πολιτικοποιημένος από τα φοιτητικά μου χρόνια. Στο κόμμα της λογικής και του ορθολογισμού, Δημιουργία Ξανά, εντάχθηκα το 2012 ακούγοντας, διαβάζοντας και γνωρίζοντας τον Θάνο Τζήμερο. Η ανιδιοτέλεια, η γνώση και η καθαρή σκέψη του, το θάρρος του να συγκρουστεί με το κατεστημένο είναι οι λόγοι που ακόμη και σήμερα με παρακινούν ώστε να συνεχίζω να παλεύω για μια καλύτερη Ελλάδα.
Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ είμαι πεπεισμένος ότι πλέον έχει αποκτήσει την δυναμική ώστε, ως πρώτο βήμα, να εισέλθει στην Βουλή η φωνή της λογικής και μέσα από την Βουλή, με τον δυναμισμό και την ορθολογική των επιχειρημάτων μας, θα φέρουμε τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στο προσκήνιο για να δούμε μια άλλη Ελλάδα που θα δίνει πραγματική ελπίδα και όραμα, ειδικά στις νέες γενιές. Γνωρίζω ότι απαιτείται πολύ κουπί και προσωπικά είμαι διατεθειμένος να το τραβήξω μαζί με όλους τους υπεύθυνους και νοήμονες πολίτες που θέλουν να ζουν και να δημιουργούν σε ένα πολιτισμένο κράτος. Είμαστε άνθρωποι της παραγωγής, νομοταγείς και τίμιοι, που απηυδήσαμε από το ψέμα, την κοροϊδία και τις καταστροφικές πολιτικές επιλογές όλων όσων κυβέρνησαν μετά την μεταπολίτευση. Το συστημικό κομματικό κατεστημένο που μόλυνε την νοοτροπία των θεσμών και έφερε την χρεοκοπία, οικονομική και ηθική είναι συνυπεύθυνο για την κατάσταση που βιώνουμε εδώ και αρκετά χρόνια και αυτό θέλουμε να αλλάξουμε.
Το κίνητρο και η απόλυτη προτεραιότητα μας είναι να βάλουμε θεμέλια για μας και τα παιδιά μας ώστε αυτή η χώρα να μεταλλαχθεί σε ένα κανονικό, σύγχρονο, ισχυρό και εύρωστο κράτος που θα νιώθει ασφάλεια, αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια ο πολίτης.
Στις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 2014 όσο και του Ιουλίου 2019 ήμουν υποψήφιος με την Δημιουργία ξανά στον νομό Ηρακλείου Κρήτης. Το ίδιο πράττω ξανά, με την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και ζητώ την ψήφο όλων εκείνων που κατανοούν ότι αξίζουμε ένα καλύτερο αύριο, μια καλύτερη πατρίδα για τα παιδιά μας.
Με εκτίμηση, σεβασμό, ειλικρίνεια και θάρρος
Ψαράκης Εμμανουήλ
Σύντομο βιογραφικό
Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων, το 1995-1997, ξεκίνησα την επαγγελματική μου δραστηριότητα, ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος στην εταιρεία SCOPLIFE.
Από το 1998 ξεκίνησα τη δική μου επαγγελματική δραστηριότητα ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας CRETA FINANCE Α.Ε.Λ.Δ.Ε., με αντικείμενο τη διαμεσολάβηση σε αγοραπωλησίες μετοχών του Ελληνικού χρηματιστηρίου.
Κατά την περίοδο 2002-2004, παράλληλα, δίδασκα στο κέντρο ελευθέρων σπουδών Center of Business Studies (CBS College), στα τμήματα marketing & Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Τον Οκτώβριο του 2006, εξελέγην Νομαρχιακός Σύμβουλος, με τον συνδυασμό «Νέα Προοπτική», με θητεία μέχρι το 2010. Επίσης, τον Δεκέμβριος 2011, εξελέγην ως μέλος του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, με θητεία έως το 2016.
Το 2008, η εταιρεία μου συγχωνεύεται με την Επενδυτική Κρήτης Α.Ε.Ε.Δ., και από τότε έως σήμερα, συνεργάζομαι πλέον με την Hellenic Asset Management Α.Ε.Δ.Ο.Ε.Ε. (Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Οργανισμών Εναλλακτικών Επενδύσεων), μία εκ των κορυφαίων εταιρειών διαχείρισης κεφαλαίων και περιουσίας στην Ελλάδα.
Προηγούμενο άρθροΗ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ συνεργάζεται με την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
Επόμενο άρθροΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ. Υποψήφιος Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης.