Φαήλος Κρανιδιώτης: «Κατάπτυστες οι παρεμβάσεις που ακυρώνουν την ετυμηγορία του Ιταλικού λαού»

Φαήλος Κρανιδιώτης: «Κατάπτυστες οι παρεμβάσεις που ακυρώνουν την ετυμηγορία του Ιταλικού λαού»

Με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις στην Ιταλία, ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Το εν εξελίξει νομιμοφανές πραξικόπημα κατά του Ιταλικού λαού, καθιστά επιτακτικότερη από ποτέ την ανάγκη να ξηλωθεί το σημερινό ολιγαρχικό και αυταρχικό μόρφωμα της ΕΕ και να αντικατασταθεί από μία συμμαχία ελεύθερων Εθνών χωρίς την γερμανική ελίτ για νταβαντζή. Είναι ντροπή για τις αρχές και τον πολιτισμό της Ευρώπης οι κατάπτυστες δηλώσεις Έτινγκερ, όπως και οι άλλες εξωτερικές παρεμβάσεις που θέλουν να ακυρώσουν την ετυμηγορία του Ιταλικού λαού.
Διπλή όμως ντροπή είναι όσοι Έλληνες επιχαίρουν ή σιωπούν για την αυταρχική παρέμβαση στην δημοκρατική βούληση ενός ολόκληρου ευρωπαϊκού Έθνους. Αυτό που συμβαίνει στην Ιταλία είναι και δική μας εικόνα από το μέλλον, ενός ολοκληρωτικού διευθυντηρίου χωρίς δημοκρατική νομιμοποίηση, το οποίο επιδοτεί τον ισλαμικό εποικισμό, συνθλίβει τα δικαιώματα των Ευρωπαίων πολιτών και ποδηγετεί τους πάντες και τα πάντα στα στενά συμφέροντα της γερμανικής ελίτ, τα οποία είναι ενάντια στα αληθινά συμφέροντα και του Γερμανικού λαού».

Προηγούμενο άρθροΣτο ΣτΕ κατά του ν. Κατρούγκαλου ο Φαήλος Κρανιδιώτης
Επόμενο άρθροΣτο πλευρό των πολιτών με εθνικά χρώματα ο Φαήλος Κρανιδιώτης