Το κλείσιμο της Εθνικής Οδού από μετανάστες

Με αφορμή το κλείσιμο της Εθνικής Οδού από μετανάστες, ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, έκανε την κάτωθι δήλωση:
«Η μαζική παράβαση καθήκοντος έχει περάσει πλέον σε άλλα επίπεδα. Σχεδόν κανείς από όσους παραβιάζουν τα σύνορα μας, όπου κανείς δεν τους εμποδίζει (πρώτη παράβαση καθήκοντος) και μπαίνουν λάθρα στην χώρα δεν παραπέμπεται στο Αυτόφωρο για παράνομη είσοδο και δεν πάει φυλακή. Αντί για φυλακή τους περιμένουν φαγητό, που ενίοτε πετούν περιφρονητικά, στέγαση, περίθαλψη κι επιδόματα, δηλαδή «ανοίξαμε και σας περιμένουμε» (δεύτερη παράβαση καθήκοντος και υπόθαλψη).

Τώρα οι μουσαφιραίοι του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ κλείνουν την Εθνική Οδό στην Μαλακάσα, διαπράττουν το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών και η Αστυνομία έχει εντολή να τους κοιτάει (τρίτη παράβαση καθήκοντος). Φαίνεται η πρώτη φορά αριστερή και δύο φορές μνημονιακή κυβέρνηση μας τα ΜΑΤ τα φυλάει μόνο για τους συνταξιούχους και τους πατριώτες των συλλαλητηρίων.
Υπηρετήστε επιτέλους τους νόμιμους πολίτες της χώρας, τσακίστε με τα ΜΑΤ τους παράνομους αλλοδαπούς που κάνουν παράνομη συγκέντρωση και παρακωλύουν τις συγκοινωνίες ταλαιπωρώντας χιλιάδες πολίτες, συλλάβετέ τους, δικάστες τους κι απελάστε τους μετά την έκτιση της ποινής. Εφαρμόστε του Νόμους και πάψτε να είσαστε συνεργοί των λαθρομεταναστών και διαφόρων άλλων κακοποιών».
Προηγούμενο άρθροΈποικοι –ψηφοφόροι ή νέοι Έλληνες
Επόμενο άρθροΗ εισβολή του Ρουβίκωνα στο ΥΠΕΞ