ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 108ης ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ (BINTEO)

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021, τίμησε με την παρουσία της την 108η Επέτειο Απελευθέρωσης της πόλης των Σερρών από τους Βούλγαρους το έτος 1913 και εκπροσωπήθηκε από τους:

– Ηλία Κωστόπουλο, αναπληρωτή τομέα οργάνωσης Βορείου Ελλάδος-γραμματέα εθνικής αμύνης και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.

– Γεώργιο Παλάζη, γραμματέα δικαιοσύνης και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.

– Κυριάκο Παπαδόπουλο, αντιπρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ του Ν. Σερρών.

Η κατάθεση στεφάνου που είχε προγραμματισθεί από την ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, στον Ανδριάντα του Εμμανουήλ Παπά στην Πλατεία Ελευθερίας Σερρών, δεν επετράπη από την αστυνομία να πραγματοποιηθεί, ακόμη και μετά την λήξη της επίσημης τελετής. Το μοναδικό στεφάνι που κατατέθηκε προς τιμή των ηρώων που έπεσαν για την Πατρίδα μας, ήταν αυτό της ΠτΔ.

Τελικά το στεφάνι της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κατατέθηκε από τον γραμματέα δικαιοσύνης και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Γεώργιο Παλάζη, στον Ανδριάντα του Δούκα Δούκα, Γενικού Αρχηγού Ενόπλων Δυνάμεων του Μακεδονικού Αγώνος 1903-1909 της Ανατολικής Μακεδονίας.

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture
Προηγούμενο άρθροΔήλωση του Γραμματέα Εθνικής Αμύνης Ηλία Κωστόπουλου για την διαδικασία πρόσληψης των Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) 2021.
Επόμενο άρθροΤο δούλεμα πάει γόνα