Στο πλευρό των πολιτών με εθνικά χρώματα ο Φαήλος Κρανιδιώτης

Στην πρώτη γραμμή του αγώνα υπέρ των πολιτών βρίσκεται ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης.
Σήμερα, Πέμπτη 31 Μαΐου, στις 7:00 μμ ο κ. Κρανιδιώτης και τα στελέχη της Νέας Δεξιάς θα δώσουν για μια ακόμη φορά το παρών στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Συντονιστικού Συμβουλίου Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών Ν.Π.Δ.Δ. (Ε.Α.Α.Σ. – Ε.Α.Α.Ν. – Ε.Α.Α.Α.) κατά του νόμου Κατρούγκαλου (4387/16), αντιδρώντας στην περικοπή των συντάξεων και την περαιτέρω φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας. Η Νέα Δεξιά ζητά την κατάργηση του νόμου εκτρώματος, ο οποίος εξαθλιώνει κυριολεκτικά όλους αυτούς που σε όλη τους την ζωή υπερασπίστηκαν την Ανεξαρτησία και την Ακεραιότητα της Πατρίδας
Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018, ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, τιμώντας την μνήμη των γενναίων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που έπεσαν υπέρ της Πατρίδας, θα παραστεί στο Ετήσιο Μνημόσυνο υπέρ Πεσόντων Καταδρομέων και Ιερολοχιτών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί όπως κάθε χρόνο στη Ρεντίνα. Τον κ. Κρανιδιώτη θα συνοδεύουν ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος κ. Χρήστος Χρηστίδης, ο Εκπρόσωπος Τύπου κ. Αλέξανδρος Αρβανιτάκης και το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και Τομεάρχης Περιφερειακής Οργάνωσης, αντιστράτηγος ε.α. κ. Γιώργος Καραποστόλου.
Τέλος, την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018, ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, συνοδευόμενος από τον Εκπρόσωπο Τύπου κ. Αλέξανδρο Αρβανιτάκη και τον Γραμματέα Ναυτιλίας της Νέας Δεξιάς κ. Ανδρέα Γεωργίου θα επισκεφτεί την σημαντικότερη ναυτιλιακή έκθεση «Ποσειδώνια 2018», η οποία πραγματοποιείται στο Athens Metropolitan Expo.

Προηγούμενο άρθροΦαήλος Κρανιδιώτης: «Κατάπτυστες οι παρεμβάσεις που ακυρώνουν την ετυμηγορία του Ιταλικού λαού»
Επόμενο άρθροΟι συνεχείς απειλές της ΕΕ και το ευδιάκριτο σχέδιο αντικατάστασης πληθυσμών