Σπυρόπουλος Παναγιώτης. Υποψήφιος με την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στην Α’ Ανατολικής Αττικής

Σπυρόπουλος Παναγιώτης
στην Α’ Ανατολικής Αττικής
Ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1979, και μεγάλωσε στο Πόρτο Ράφτη, όπου και διαμένει με τη σύζυγό του.
Προερχόμενος από γονείς με σπουδές θετικών επιστημών, έδειξε από μικρός έμφαση στα Μαθηματικά, στις κατασκευές και στο σχέδιο. Σπούδασε στην Αγγλία, παίρνοντας Bachelor μηχανικού τηλεπικοινωνιών, και συνέχισε τις σπουδές του, κάνοντας Master στον ίδιο τομέα.
Παράλληλα, δούλεψε R&D σε μεγάλη εταιρία ηλεκτρονικών και αμυντικής τεχνολογίας, στην Αυστρία, και, το 2003, επέστρεψε για τη στρατιωτική του θητεία, την οποία ολοκλήρωσε ως στρατιώτης Πεζικού.
Στη συνέχεια, ίδρυσε εταιρεία υψηλής τεχνολογίας στο Μαρκόπουλο, όπου και πέτυχε πολλές “πρωτιές” για την Ελλάδα, όπως την πρώτη ψηφιακή ραδιοφωνική εκπομπή DAB, την πρώτη πιλοτική ψηφιακή τηλεοπτική εκπομπή DVB-T, για την ΕΡΤ, σχεδιάζει και κατασκευάζει ψηφιακά δίκτυα, από τη Φλώρινα μέχρι την Κρήτη, ενώ, μεταξύ άλλων, ασχολείται και με την εύρυθμη λειτουργία και συντήρηση των ναυτιλιακών επικοινωνιών και του Ελληνικού Navtex.
Με την Πολιτική αποφάσισε να ασχοληθεί, διότι… δεν θέλει να ασχοληθεί με την Πολιτική. Είναι πασιφανές ότι το λειτούργημα του πολιτικού, έχει πλέον πλημμυρίσει από κρατιστές, άτομα με παρωχημένες ιδεοληψίες, επαγγελματίες πολιτικούς από “τζάκια”, και φερέφωνα “σελέμπριτι” χαμηλής νοημοσύνης, που οδηγούν τη χώρα σε επικίνδυνα μονοπάτια, και ένιωσε την υποχρέωση να δράσει.
Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ήταν και παραμένει η μοναδική απάντηση σε όλα αυτά, τα κακώς κείμενα, με τον τρόπο που αρέσει σε έναν μηχανικό. Συγκεκριμένες ενέργειες, δοκιμασμένες λύσεις, ξεκάθαρες θέσεις και ένα ψηφοδέλτιο, με πολύ αξιόλογους ανθρώπους της αγοράς και της παραγωγικής οικονομίας, και γι’ αυτόν τον λόγο αποφάσισε να την στηρίξει εμπράκτως, ως υποψήφιος.
Προηγούμενο άρθροΚαρακατσανίδης Δημήτριος. Υποψήφιος με την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στο Νομό Κιλκίς
Επόμενο άρθροΔήλωση του Φαήλου Κρανιδιώτη στον ant1 για την κηδεία του πρώην Βασιλιά των Ελλήνων Κωνσταντίνου..