Παλαιολόγος Γεώργιος #υποψήφιος με την #ΕΘΝΙΚΗ_ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στη Λέσβο

Παλαιολόγος Γεώργιος
στη Λέσβο
Ο Γιώργος Παλαιολόγος κατάγεται από την Καλλονή, Λέσβου και την Ελάτεια, Φθιώτιδας.
Είναι Καθηγητής Πανεπιστημίου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, με εξειδίκευση στις μικρομεσαίες και οικογενειακές επιχειρήσεις και στον τουρισμό.
Έχει εργαστεί σε πολλά Πανεπιστήμια του κόσμου (Αμερική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία και Λατινική Αμερική) αλλά και στο Deree – Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος).
Είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Φ.Α. με μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στην Επιχειρηματικότητα, και με αρκετές επιστημονικές δημοσιεύσεις.
Έχει εργαστεί επίσης στην Γενική Διεύθυνση Χ (Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πληροφοριών) της Επιτροπής της Ε.Ε., και στο ΝΑΤΟ, στις Βρυξέλλες.
Είναι ο πρώτος Έλληνας φοιτητής που μετείχε στο πρόγραμμα ERASMUS και μετέπειτα για 8 χρόνια πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Νέων (EUPES) και προτάθηκε για το βραβείο ERASMUS.
Έχει συγγράψει τον πρώτο οδηγό ευρωπαϊκών προγραμμάτων στην Ελλάδα.
Ο Γιώργος Παλαιολόγος δήλωσε:
“Τι Ονειρεύομαι για την Ευρώπη και τους Έλληνες:
Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη Δημοκρατία και λύσεις για τα Μεταναστευτικό και Οικονομία. Οι Βουλευτές πρέπει να γνωρίζουν την Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια λειτουργία, και να παρεμβαίνουν για τα Εθνικά θέματα.
Πιστεύω στην Πολιτισμική Δημιουργία, στο ελάχιστο κράτος και στην ελάχιστη παγκοσμιοποίηση. Ονειρεύομαι την Ευρώπη των Εθνών και όχι του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου. Η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει Χριστιανική, χωρίς αλλοιώσεις της θρησκευτικής κουλτούρας και με σεβασμό στις άλλες Θρησκείες.
Πως μπορείτε να με υποστηρίξετε:
Ενημερώνοντας τους φίλους σας για την υποψηφιότητα μου, παρακολουθώντας τις αναρτήσεις μου στα Social Media και μοιράζοντας με τους φίλους σας, μετέχοντας στις διαδικτυακές τηλεμαχίες που έχω οργανώσει, και επικοινωνώντας τα τοπικά και ειδικά ζητήματα μαζί μου. Τέλος, την ημέρα των εκλογών:
α. Επιλέγετε το ψηφοδέλτιο της Εθνικής Δημιουργίας και
β. βάζετε σταυρό στο όνομα μου.”
Προηγούμενο άρθροΔΕΚΑ ΑΞΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Επόμενο άρθροΚεκερής Δημήτριος υποψήφιος με την ΕΘΝΙΚΗ_ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στον Β3′ Νότιο Τομέα Αθηνών