Ο George Soros αναγκάζεται να «αποχαιρετήσει» την Ουγγαρία

Με αφορμή την απόφαση του Open Society Foundation του George Soros να εγκαταλείψει την  Βουδαπέστη, ο Γραμματέας Μεταναστευτικού – Δημογραφικού της Νέας Δεξιάς Γιάννης Παγώνης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Ο Viktor Orbán αποδεικνύει με τον καλύτερο και πιο εκκωφαντικό τρόπο πώς λειτουργούν οι ηγέτες που βάζουν το έθνος και την πατρίδα τους πάνω από οτιδήποτε άλλο.Η ΜΚΟ Open Society Foundation (OSF) του “φιλάνθρωπου” George Soros, του ανθρώπου που υποστηρίζει και προωθεί τη λαθρομετανάστευση με δισεκατομμύρια δολάρια, ανακοίνωσε την απόφασή της να εγκαταλείψει την Ουγγαρία και μετακομίζει στο “we love refugees” Βερολίνο της Merkel.
Η απόφαση του OSF έρχεται μετά την πρόταση νόμου της κυβέρνησης Orbán που θα επιτρέπει στο υπουργείο Εσωτερικών να απαγορεύει τις δραστηριότητες των ΜΚΟ που ασχολούνται με τη μετανάστευση, εάν αυτές αποτελούν “εθνικό κίνδυνο ασφαλείας”. Θα εισαγάγει επίσης φόρο 25% για δωρεές από το εξωτερικό σε ΜΚΟ που υποστηρίζουν τη μετανάστευση.
Εδώ στην Ελλάδα με το τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης είναι μία ακόμη ημέρα. Το μόνον που απασχολεί την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ των «ανοιχτών συνόρων», είναι πώς θα φτιάξει νέα ανοιχτά κέντρα «φιλοξενίας» και πώς θα εποικίσει γρηγορότερα τη χώρα.
Η Νέα Δεξιά περιλαμβάνει στο πρόγραμμά της για το μεταναστευτικό – δημογραφικό τα εξής μέτρα για τις ΜΚΟ που ασχολούνται με το μεταναστευτικό:

  1. Απαγόρευση δραστηριοποίησης ΜΚΟ σε θέματα μεταναστευτικού για λόγους εθνικής ασφάλειας, καθώς πρόκειται για οργανώσεις που προωθούν και στηρίζουν την παράνομη μετανάστευση. Θα επιτρέπεται μόνον η δράση τους που αφορά στην παροχή ιατροφαρμακευτικής βοήθειας μέσα στα κλειστά κέντρα κράτησης και μόνον κατόπιν έγκρισης και ελέγχου του Κράτους.
  2. Απαγόρευση χρηματοδότησης ΜΚΟ από το Εξωτερικό.
  3. Έλεγχος της δράσης και των χρηματοδοτήσεων των ΜΚΟ με αναδρομική ισχύ τουλάχιστον 10ετίας.
  4. Δημιουργία μητρώου ΜΚΟ.»
Προηγούμενο άρθροΑναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια
Επόμενο άρθροΤα επεισόδια στην Γάζα