Ο Μητσοτάκης έβγαλε τη μάσκα

Σχολιάζοντας την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην 83η ΔΕΘ, ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ΔΕΘ έβγαλε τη μάσκα του “μαϊμού” μακεδονομάχου και ομολόγησε πως θα σεβαστεί την Συμφωνία των Πρεσπών, χωρίς να ψελλίσει ούτε λέξη για δημοψήφισμα του ελληνικού λαού. Η αριστερίζουσα ενδοτική του στάση συνοδεύτηκε από ευθυγράμμισή του με την Μέρκελ και τον ισλαμικό εποικισμό, με επίθεση στους ευρωπαίους ηγέτες Σαλβίνι και Ορμπαν, που, σε αντίθεση με τον δουλόφρονα Μητσοτάκη, υπερασπίζονται τις χώρες τους από την λαθρομεταναστευτική πλημμυρίδα.
Υβρίδιο του ΣΥΡΙΖΑ στα εθνικά και στην λαθρομετανάστευση, για να διαλύσει κάθε αμφιβολία, ανακοίνωσε και την ένταξη αριστερών στα ψηφοδέλτια της ΝΔ και την φερέλπιδα κυβέρνηση του. Προφανώς θα εννοεί διάφορα ρετάλια του Σημίτη, από αυτούς που μας οδήγησαν σε αυτά τα χάλια.
Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ δικαιώθηκε στην σκληρή κριτική της. Η ενοχική ηγεσία της ΝΔ, που προσκυνάει την πιο παρακμιακή αριστερά και κρύβεται στο Σκοπιανό δειλά πίσω από τον Τσίπρα για να κάνει την βρωμοδουλειά, δεν αποτελεί εναλλακτική για τη χώρα. Μόνο η λαϊκή πατριωτική Δεξιά, μπορεί να απαντήσει στις προκλήσεις των καιρών με συμμάχους την αληθινή Ευρώπη των Εθνών και της Ελευθερίας, την οποία μάχονται η Μέρκελ, ο Σόρος και οι εν Ελλάδι βοηθητικοί τους».

Προηγούμενο άρθροΜαϊμού ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ του Μητσοτάκη
Επόμενο άρθροΠόρισμα Παρασκευόπουλου για τα ΑΕΙ