Ο ΜΗΤΣΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΑ. Του Φαήλου Κρανιδιώτη.

 

Ο Σούνακ, ο νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας, είναι πάμπλουτος και Ινδός στην καταγωγή, είναι πολύ Βρετανός σε πολλά, όπως η εκπαίδευσή του και η άψογη προφορά του στα «Αγγλικά του Βασιλέως», αλλά έχει μέσα του στοιχεία από έναν πολύ αρχαίο πολιτισμό. Από ό,τι φαίνεται έχει μέσα του και κάτι που είναι υπό διωγμό στη σημερινή εποχή του ορθοπολιτικού φασισμού του δικαιωματισμού.

  • Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη*

Ο Σούνακ, λοιπόν, βγήκε στα ίσα και είπε κάτι που η ανθρωπότητα και η φύση το ξέρουν καλά αμέτρητες χιλιετίες, αλλά τελευταία δέχεται φασιστοειδή επίθεση: υπάρχουν μόνο δύο φύλα, τα βιολογικά. Θέλει να τελειώσει με τις ψυχιατρικού ενδιαφέροντος θεωρίες «κοινωνικό φύλο», «62 φύλα» ή το «ρευστό φύλο».

Υπάρχει μόνο το βιολογικό φύλο και δεν μας ενδιαφέρει πώς νιώθεις. Εάν γεννήθηκες άντρας και νιώθεις Αφροξυλάνθη και θέλεις να γιορτάζεις κάθε μέρα το Μπουρανί ή το Καρναβάλι του Ρίο, με γεια σου, συζήτησε τη δυσφορία φύλου με τον γιατρό σου, αλλά, σόρι, φίλε, τα περίεργα γούστα, οι διαστροφές, οι διαταραχές δεν συνιστούν φύλο, δεν θα σου φτιάξουμε νόμους, δεν θα διαστρέψουμε την ίδια τη γλώσσα για να σου πούμε το τερατώδες ψέμα πως είσαι μια χαρά, πως η διαταραχή σου είναι «φύλο», πως υπηρέτησες σκαπανέας στο Μηχανικό αλλά είσαι ό,τι κι η μάνα μας, επειδή έτσι… νιώθεις, πως είσαι άντρας ενώ έχεις γυναικεία αναπαραγωγικά όργανα ή γυναίκα ενώ είσαι βιολογικά άντρας, απλά επειδή έτσι νιώθεις. Δεν πρέπει όλοι να προσαρμοστούμε υποκριτικά στο ψεύδος σου και να τιμωρούμε και όποιον θα μας πει πως κάνουμε αντιεπιστημονικές, ολοκληρωτικές παλαβομάρες και θα τον βαφτίζουμε «φασίστα», «ρατσιστή» κ.λπ.

Δύο είναι τα φύλα, τα βιολογικά, και σε όποιον δεν αρέσει να το συζητήσει με τον ψυχίατρο, τον ψυχολόγο του, με όποιον θέλει, αλλά δεν θα υποχρεωθούμε να λουστούμε άλλο όλη αυτή την παράνοια.. Κι όπως σωστά είπε κάποιος, όταν έπειτα από αιώνες θα βρίσκουν τα κόκαλά μας ή θα παίζουν μπάλα με το κρανίο μας τίποτε αλάνια (το είχα δει στον Κορυδαλλό στην αλάνα μπροστά από το παλιό νεκροταφείο, είχαν πάρει τη νεκροκεφαλή από το υπό κατάρρευση οστεοφυλάκιο), θα διαπιστώνουν πως ο νεκρός άνθρωπος ήταν ή άντρας ή γυναίκα. Δεν υπάρχει περίπτωση ευρήματος που να λέει πως ο μακαρίτης ήταν ανατομικά, βιολογικά άντρας αλλά ένοιωθε γυναίκα, αμφί, παρενδυτικό πουά κοάλα ή στεγνωτήριο ρούχων. Εάν δυσφορείς με τη φύση σου, λέγεται αλλιώς. Μπορεί η ψευδοεπιστήμη των gender studies να εφευρίσκει διάφορες τερατολογίες, επιστήμη εφάμιλλης επιστημοσύνης με τις θεωρίες της κούφιας γης, της επίπεδης γης και των καλικάντζαρων, αλλά η αλήθεια είναι εδώ.

Ο Σούνακ είπε πως θα τελειώσουμε και με τις παράγωγες παλαβομάρες αυτής της βασικής ψευδοεπιστημονικής θεωρίας, όπως το να αγωνίζονται μαντράχαλοι σε γυναικεία σπορ ή να θέλουν να χρησιμοποιούν τις γυναικείες τουαλέτες, να καταργούμε στα έγγραφα τα άρθρα που υποδηλώνουν το φύλο και στα πιστοποιητικά τις λέξεις πατέρας και μητέρα, υποκαθιστώντας τες με τα κατάπτυστα «γονέας 1» και «γονέας 2». Δικαίωμα του καθενός να ζήσει όπως και με όποιον θέλει, να ντύνεται όπως του καπνίσει, να έχει την ερωτική ζωή που επιθυμεί, εφόσον δεν παραβιάζονται οι νόμοι και υπάρχει συναίνεση και νόμιμη ηλικία για αυτήν. Υποχρέωση όλων μας, κράτους και πολιτών, να μαθαίνουμε τα παιδιά μας να σέβονται όλους τους ανθρώπους και την ιδιωτική σφαίρα της ζωής τους, να τους ξεχωρίζουν για την εργατικότητα, την επιστημοσύνη, το ταλέντο, τον πατριωτισμό τους και όχι από το με ποιον κοιμούνται ή τι φοράνε.

Όμως δεν θα εκτελέσουμε στα έξι μέτρα την κοινή λογική, τη φυσική τάξη των πραγμάτων, δεν θα βαφτίσουμε «φύλα» ψυχικές διαταραχές, δεν θα πούμε ψέματα σε ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια πως είναι δήθεν μια χαρά, δεν θα κάνουμε πειράματα με τα ορφανά και εγκαταλειμμένα παιδιά, δίνοντάς τα ως αξεσουάρ φαντασιώσεων και στερώντας τους το πατρικό ή το μητρικό πρότυπο, δεν θα διαστρέψουμε τη γλώσσα και τη φύση της οικογένειας, υποκύπτοντας σε έναν νέο, ύπουλο και φανατικό ολοκληρωτισμό, ισάξιο του φασισμού και του κομμουνισμού.

Πρέπει να προστατεύσουμε την κανονικότητα, που τελεί υπό διωγμό από τα άρρωστα μυαλά μιας περιθωριακής κουλτούρας που έχει εγκατασταθεί στα κέντρα παραγωγής δημοσίου λόγου, κουλτούρας και διαχείρισης της εξουσίας, κάνοντας ολομέτωπη επίθεση στο πρόσωπο του Ανθρώπου, στη φύση, στην αξιοπρέπεια και την ελευθερία του και προπαντός στα δικαιώματα των παιδιών, που υπερισχύουν των φαντασιώσεων και κάθε διαταραχής.

ΠΗΓΗ: NEWS BREAK.

Προηγούμενο άρθροΟ Χρήστος Πολίτης αναλαμβάνει Τομεάρχης Οργανωτικού της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
Επόμενο άρθροΧρόνια Πολλά στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία για τον Εορτασμό του Προστάτη της Αρχαγγέλου Μιχαήλ.