Οι συνεχείς απειλές της ΕΕ και το ευδιάκριτο σχέδιο αντικατάστασης πληθυσμών

Με αφορμή την ανακοίνωση του υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μπαλάφα, που αφορά τη μείωση των παραβόλων που καταβάλλουν οι υπήκοοι τρίτων χωρών για να εξασφαλίσουν άδεια διαμονής στην Ελλάδα, ο Γραμματέας Μεταναστευτικού – Δημογραφικού της Νέας Δεξιάς Γιάννης Παγώνης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Μετά τη διευκόλυνση των διαδικασιών για την απόδοση ιθαγένειας με 20 σωστές απαντήσεις σε τεστ 30 ερωτήσεων, ενώ όσοι είναι πάνω από 65 ετών αρκεί να μιλούν ελληνικά για να την αποκτήσουν, έρχεται τώρα και η μείωση του παραβόλου για την άδεια διαμονής.

Η δικαιολογία είναι ότι προωθούνται οι αναγκαίες προσαρμογές στην ελληνική νομοθεσία, σε συνέχεια της εκκίνησης επίσημης διαδικασίας παράβασης κατά της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή το Δεκέμβριο 2017, αλλά και ότι τα υφιστάμενα παράβολα δεν τηρούν την αρχή της αναλογικότητας και αποτελούν εμπόδιο στην άσκηση των σχετικών «δικαιωμάτων» των πολιτών τρίτων χωρών, στο πλαίσιο των αντιστοίχων ευρωπαϊκών Οδηγιών.
Το παραμύθι δεν έχει «δράκο». Απλώς εμείς ως καλά γιουσουφάκια τρέχουμε να υλοποιήσουμε. Θυμίζω τις απειλές της Κομισιόν για εξοντωτικά πρόστιμα προς τις χώρες που δεν δέχονται την ποσόστωση λαθρομεταναστών, οι οποίες φυσικά δεν υλοποιήθηκαν ποτέ. Οι απειλές, οι εκβιασμοί, που πλέον χρησιμοποιούνται συστηματικά από την ΕΕ, είναι πάνω απ’ όλα ένα τεράστιο πρόβλημα αδυναμίας και αποκαλύπτει το σχέδιο εποικισμού και αντικατάστασης πληθυσμών με τους «Νέους Ευρωπαίους». Σε λίγο θα τους δίνουμε ιθαγένεια και άδειες διαμονής άμα τη εμφανίσει.
Η Νέα Δεξιά αρνείται την παγκόσμια κοινότητα που θέλει να επιβάλει η ΕΕ. Προτείνει δε  την επανεξέταση όλων των Αδειών Διαμονής (Πράσινων Καρτών) και αποδόσεων ιθαγενείας που χορηγήθηκαν τουλάχιστον την τελευταία εικοσαετία, τη μείωση της 10ετούς άδειας παραμονής σε 3ετή με επανεξέταση, την  κατάργηση της δυνατότητας νομιμοποίησης των λαθρομεταναστών και της πολιτογράφησης τους και τη δημοσιοποίηση των στοιχείων χορήγησης άδειας διαμονής ανά 6μηνο».
Προηγούμενο άρθροΣτο πλευρό των πολιτών με εθνικά χρώματα ο Φαήλος Κρανιδιώτης
Επόμενο άρθροΕισβολή Ρουβίκωνα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη