Να τελειώσει η ψευτοεπανάσταση που καλλιεργεί ως παρακράτος το συριζέϊκο θερμοκήπιο

Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση, μετά την κακουργηματική επίθεση σε βάρος του προσωπικού του Α.Τ. Ομονοίας: «Όποιοι βρίσκονται στην αληθινή κοινωνία, γνωρίζουν πως τα Α.Τ. Ομονοίας, Εξαρχείων και Αγίου Παντελεήμονα ανήκουν σε αυτά που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της εγκληματικότητας.

Γι’ άλλη μια φορά, μια εγκληματική οργάνωση επιτέθηκε με ανθρωποκτόνο πρόθεση στην εσωτερική Φρουρά της Δημοκρατίας, τραυματίζοντας Έλληνες Αστυνομικούς και καταστρέφοντας πολύτιμο τροχαίο υλικό, που αγοράστηκε και συντηρείτο με το υστέρημα του ελληνικού λαού. Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ καταγγέλλει την πολιτική ανοχής και συγκάλυψης που επιδεικνύει η κυβέρνηση απέναντι σε αυτό το όμορο με αυτήν ιδεολογικά παρακράτος.

Το ξήλωμα των εγκληματικών αυτών οργανώσεων και η πλήρης πολιτική κάλυψη στην Αστυνομία για την συντριβή αυτών των μηδενιστών κακοποιών είναι προϋπόθεση για την ομαλή ειρηνική κοινωνική ζωή. Αναγκαία περισσότερο από ποτέ μια πολιτική μηδενικής ανοχής σε κάθε είδους έγκλημα, ιδίως, δε, να τελειώσει η ψευτοεπανάσταση που καλλιεργεί ως παρακράτος το συριζέϊκο θερμοκήπιο».

Προηγούμενο άρθροΚωδικός Αριθμός Δραστηριότητας (ΚΑΔ): Διακινητής Λαθρομεταναστών-Εποικιστής
Επόμενο άρθροΟ Κοτζιάς πηδάει από το καράβι. Οι ευθύνες του, όμως, μένουν και θα διερευνηθούν.