Μανιφέστο εθνομηδενισμού

Η όλη συμπεριφορά της ΠτΔ και το άρθρο της στην «Εφημερίδα των Συντακτών» συνιστούν ένα μανιφέστο της δικτατορίας του «δικαιωματισμού» και των Αποστόλων του μαρασμού, επίθεση στο Έθνος και πλήρη αποσιώπηση των κινδύνων για τον λαό μας, όπως από τη λαθροεισβολή. Οι αξιαγάπητες γάτες της κυρίας Προέδρου έχουν περισσότερη ελληνοπρέπεια από τις σκέψεις της.

Αν δεν ταιριάζανε, δεν θα συμπεθεριάζανε, γι’ αυτό ο Μητσοτάκης μάς φόρεσε καπέλο μια εκπρόσωπο του μηδενισμού αλά Σόρος, που δεν ενστερνίζεται το αξιακό σύστημα του Ελληνικού Εθνισμού, γιατί σκοπεύει να φέρει νομοθετικά τέρατα που προωθεί η αντιευρωπαιϊκή Ε.Ε., και τα οποία θα ικανοποιούν ανύπαρκτα δικαιώματα και θα στοχοποιούν την κανονικότητα και την εθνική ταυτότητα. Ο φασισμός της δικτατορίας των μειονοτήτων, των σαλών, των εχόντων χρεία ψυχιάτρου αντί για ειδικά «δικαιώματα», των παράνομων ξένων και ισλαμιστών, που οργανωμένα στέλνει το κράτος-συμμορία του Ερντογάν, εκπροσωπείται. Εμείς όχι.

Όχι, δεν είναι πρόβλημα του Ελληνισμού πώς ο Μπάμπης θα γίνει μάνα. Οχι, δεν είναι πρόβλημα του Ελληνισμού πώς θα μπουν άνετα, θα απλώσουν την αρίδα τους και θα πάρουν σπίτι, επιδόματα, πολιτικά δικαιώματα Σομαλοί, Αφγανοί και λοιποί συγγενείς και ψυχοπαίδια του Ερντογάν. Δεν έχουμε έλλειμμα δικαιωμάτων, κυρία Σακελλαροπούλου. Έχουμε περίσσευμα ασυδοσίας. Πρόβλημα επιβίωσης του Εθνους μας είναι η υπογεννητικότητα.

Χρειαζόμαστε θετικά κίνητρα, προβολής παραδοσιακού προτύπου οικογένειας, φορολογικές απαλλαγές, ολοήμερα σχολεία, ενίσχυση της Μάνας, η μητρότητα να είναι κέντρο της κρατικής μέριμνας, και όχι παιδιά ως δώρα – αξεσουάρ για να παραβιαζονται τα δικαιώματα των ορφανών παιδιών, που θα υιοθετούνται από μη οικογένειες, στερούμενα ή το πατρικό ή το μητρικό πρότυπο, στερούμενα κανονικούς γονείς, κατά παραβίαση του Χάρτη Δικαιωμάτων του Παιδιού στον ΟΗΕ.

Πρόβλημα για τον Ελληνισμό είναι η τουρκική απειλή, που κατέχει την Κύπρο, απειλεί στη Θράκη και σε όλο το Αιγαίο και οργανώνει και προωθεί την εισβολή μουσουλμάνων στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Η απάντηση στην εισβολή των παράνομων ξένων δεν είναι να τους διευκολύνουνε να μπουν και να ριζώσουν, να τους δώσουμε περισσότερα δικαιώματα, αλλά να αμυνθούμε, να μην μπουν άλλοι, και να απελάσουμε όσους δεν δικαιούνται άσυλο.

Πρόβλημα για το Έθνος είναι η συνεχιζόμενη Κατοχή της Κύπρου, όχι οι υπαρκτές ή ανύπαρκτες μειονότητες και τα δικαιώματά τους. Πρόβλημα για το Έθνος είναι η ανθελληνική στάση της γερμανοκρατούμενης γραφειοκρατίας της Ε.Ε., που παραβιάζοντας τη συμβατική υποχρέωση αλληλεγγύης αρνείται να επιβάλει σοβαρές κυρώσεις σε έναν τραμπούκο, μη μέλος, που απειλεί κράτη-μέλη, την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Γαλλία.

Πρόβλημα για τη χώρα που σας τίμησε και σας πληρώνει είναι ότι υποτιθέμενοι εταίροι και σύμμαχοι, η Γερμανία και η Γαλλία, πουλάνε υποβρύχια και φτιάχνουν αεροπλανοφόρο για τον Χίτλερ του 21ου αιώνα και ζητούν από μας να πάμε στο δικό μας Μόναχο, στην Κορσική, για να συζητήσουμε τι θα δώσουμε στον ληστή και γενοκτόνο. Και τελικά, δυστυχώς, από ό,τι φαίνεται, κυρία Πρόεδρε, άλλο ένα πρόβλημα για την Ελλάδα είσαστε κι εσείς…

4/1/2021
Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης – Δικηγόρος, Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, εταίρος στο συνασπισμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ – Newsbreak.gr

 

Προηγούμενο άρθροΚαθιέρωση παντού, στο Δημόσιο, της σχέσης κόστους-αποτελέσματος
Επόμενο άρθροΏρα για απεμπλοκή