Κυβέρνηση προς Έλληνες πολίτες: «Κατανοήστε και ενσωματωθείτε!»

Με αφορμή την απίστευτη προβοκάτσια που έλαβε χώρα στην περιοχή του Ιερού Ναού Αγ. Παντελεήμονος την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018 με τη διανομή ενός εγχειριδίου 129 σελίδων με τίτλο «Το κλειδί για την κατανόηση του Ισλάμ» στα ελληνικά, εκδοθέν με αραβικά κεφάλαια, την οποία κατά πάσα βεβαιότητα θα προσπαθήσουν να αποκρύψουν τα ΜΜΕ, ο Γραμματέας Μεταναστευτικού – Δημογραφικού Νέας Δεξιάς Γιάννης Παγώνης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Κάποιοι επέλεξαν να παραχωρήσουν την περιοχή του 6ου δημοτικού διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων προς εποικισμό. Τα αρχικά καραβάνια λαθρομεταναστών που εγκαταστάθηκαν με τη βοήθεια κάποιων ασυνείδητων συμπατριωτών μας, έφεραν τον διωγμό της ελληνικής επιχειρηματικότητας και την ίδρυση δεκάδων παράνομων τζαμιών. Στη συνέχεια ήρθε ο Δήμος Αθηναίων, ο οποίος μέσω του λεγομένου «προγράμματος προσωρινής στέγασης προσφύγων και αιτούντων άσυλο» ESTIA και τη βοήθεια κάποιων αργυρώνητων, κατ` ευφημισμό Ελλήνων που δεν διαμένουν καν στην περιοχή, έβαλε και επισήμως την σφραγίδα του εποικισμού. Έρχεται τώρα η τελευταία φάση του πλάνου που λέγεται προσηλυτισμός και εξισλαμισμός.
Είναι σαφές ότι το ελληνικό κράτος υποκύπτει στις επιταγές της «παγκοσμιοποίησης» του George Soros, που ουσιαστικά είναι η ισλαμοποίηση της Ευρώπης, τα αμέτρητα Αραβικά κεφάλαια και την απίστευτη ιδεοληψία των κυβερνώντων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, εγκαταλείποντας τους Έλληνες πολίτες.
Η Νέα Δεξιά δεν υποκύπτει σε αυτές τις πρακτικές και καλεί όλους τους Έλληνες να καταγγέλλουν ενέργειες αφελληνισμού και δεσμεύεται να σταθεί στο πλευρό τους».

Προηγούμενο άρθροΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Μαζί με τους απλούς πολίτες στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία
Επόμενο άρθροΜαϊμού ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ του Μητσοτάκη