Κούλας Εμμανουήλ Υποψήφιος με την #ΕΘΝΙΚΗ_ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης

 

Κούλας Εμμανουήλ
στην Α’ Θεσσαλονίκης
Ο Εμμανουήλ Κούλας γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, το 1992, σε οικογένεια που έλκει την καταγωγή της από την Κοζάνη και την Καβάλα, και, προγενέστερα, από τον μαρτυρικό Πόντο.
Είναι υποψήφιος διδάκτορας στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, στο University College London, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει πτυχίο Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών και μεταπτυχιακό στη Διεθνή Δημόσια Διοίκηση, από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Επιπλέον, έχει δεύτερο μεταπτυχιακό στην Αναλυτική των Δεδομένων, από το Διεθνές Ελληνικό Πανεπιστήμιο.
Έχει εργαστεί στο οικογενειακό Κέντρο Ξένων Γλωσσών, ως υπεύθυνος Ψηφιακού Μετασχηματισμού. Επιπρόσθετα, έχει ιδρύσει μια νεοφυή επιχείρηση, στον τομέα της κυβερνοασφάλειας. Τέλος, από τα φοιτητικά του χρόνια, έχει εργαστεί στον χώρο της πολιτικής επικοινωνίας. Ομιλεί άριστα Αγγλικά και Γερμανικά.
Ο Μανώλης Κούλας εξηγεί γιατί πολιτεύτηκε με τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ και την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ:
“Είμαι ένας από τους 500.000, και πλέον, νέους Έλληνες επιστήμονες, που αναγκαστήκαμε να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο εκτός των συνόρων. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι λησμονώ τον τόπο μου.
Από την πρώτη στιγμή, προσπαθώ να χτίσω συνεργασίες και να φέρω βέλτιστες πρακτικές από το Εξωτερικό στην Θεσσαλονίκη. Γεννημένος, μεγαλωμένος και σπουδαγμένος σ’ αυτήν την πόλη, γνωρίζω, από πρώτο χέρι, τις ικανότητες των ανθρώπων της. Ταυτόχρονα, γνωρίζω και τις ευκαιρίες που χάνονται, ευκαιρίες που, αν τις εκμεταλλευόμασταν σωστά, η Θεσσαλονίκη θα πρωταγωνιστούσε, τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων.
Προσπαθώ, λοιπόν, να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου, σε έναν συλλογικό αγώνα, για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες, προκειμένου να επιστρέψουμε στον τόπο μας.
Το προσκλητήριο για συστράτευση με την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ δεν θα μπορούσε να με αφήσει αδιάφορο. Είναι το Κόμμα της κοινής λογικής, της ευταξίας και της μεσαίας τάξης. Περισσότερο απ’ όλα αυτά, είναι η ευκαιρία να σηκώσουμε το αύριο στις πλάτες μας, και να κερδίσουμε ξανά την πατρίδα μας, γειτονιά-γειτονιά.”
Περισσότερα για τον Εμμανουήλ Κούλα:
Προηγούμενο άρθροΚουτσούρη Αθηνά. Υποψήφια με την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στον Β3′ Νότιο Τομέα Αθηνών
Επόμενο άρθροΠαναγιωτίδης Παναγιώτης Υποψήφιος με την #ΕΘΝΙΚΗ_ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στη Β’ Θεσσαλονίκης