Κουκουτσολίδης Δημήτριος . Υποψήφιος με την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στη Δράμα

 

Κουκουτσολίδης Δημήτριος
#υποψήφιος με την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
στη Δράμα
Ο Δημήτρης Κουκουτσολίδης είναι οικονομολόγος και σύμβουλος επιχειρηματικής ανάπτυξης.
Είναι πτυχιούχος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης στη Διοίκηση επιχειρήσεων.
Διετέλεσε στέλεχος οικονομικών υπηρεσιών, (λογιστηρίων, κοστολόγησης και μηχανογράφησης) σε εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις από το 1987 έως το 2000.
Από το 2000 έως σήμερα, είναι ελεύθερος επαγγελματίας, ιδρυτής και CEO γραφείου παροχής υποστηρικτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις, επίβλεψης λογιστηρίων και αξιοποίησης ευρωπαϊκών πόρων.
Από το 2017 είναι μέλος της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ, από το 2019 εκλεγμένο μέλος της Εθνικής Επιτροπής και από το 2022 Συντονιστής Τοπικών Οργανώσεων και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος.
Ο Δημήτρης Κουκουτσολίδης δήλωσε:
“Οι θέσεις της ταυτίζονται με τη φιλοσοφία της ζωής μου. Σκληρή δουλειά, κοινή λογική, φιλελεύθερο πρόσωπο, με ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Ανθρωποκεντρική πολιτική, έντιμη, ηθική, σύγχρονη και αποτελεσματική, με καθαρό και συνεπή πολιτικό λόγο και πράξεις, η οποία λέει δυσάρεστες αλήθειες, και οραματίζεται ένα καλύτερο μέλλον για όλους, με βάση την κοινή λογική και χωρίς υποσχέσεις. Ζούμε το παρόν, ατενίζοντας το μέλλον και αναλογιζόμενοι το παρελθόν, σε έναν χώρο δανεικό από το αύριο.”
Περισσότερα για τον Δημήτρη Κουκουτσολίδη:
Προηγούμενο άρθροΚΑΡΑΛΑΖΟΣ ΠΕΤΡΟΣ. Υποψήφιος με την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στη Λάρισα
Επόμενο άρθροΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ. Υποψήφιος με την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Α’ Ανατολικής Αττικής.