Κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου. Αποστολή των φοιτητών είναι να σπουδάσουν.

Η σύσταση του υπουργού Παιδείας Κ. Γαβρόγλου στους φοιτητές να διώξουν μόνοι τους τον Ρουβίκωνα από τη Φιλοσοφική, σε συνέντευξη που έδωσε στον Ελεύθερο Τύπο, αποτελεί ευθεία παρότρυνση σε αυτοδικία. Επίσης φανερώνει την απροθυμία της κυβέρνησης να πατάξει τα φαινόμενα βίας και παραβατικότητας στους ιερούς χώρους των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.
Στην πατρίδα μας η Αριστερά συντηρεί το όζον κουφάρι της έχοντας ως ορμητήριο και επιχειρησιακό κέντρο της τα ΑΕΙ και καλύπτει σειρά εγκληματικών δραστηριοτήτων πίσω από τον φερετζέ του ασύλου.
Αποστολή των φοιτητών είναι να σπουδάσουν και να προετοιμαστούν να συμμετέχουν με τις γνώσεις και τον ενάρετο χαρακτήρα τους σε όλες τις διαδικασίες μιας ακμάζουσας και παραγωγικής κοινωνίας και όχι να κυλιούνται στις λάσπες της ακροαριστερής βίας. Δικαίωμα στην άσκηση βίας έχει μόνο το κράτος και έχουν θεσμοθετηθεί όλες οι σχετικές διαδικασίες και υπηρεσίες που μπορούν να βιαιοπραγήσουν για την επιβολή του Νόμου και την αντιμετώπιση εξωτερικών και εσωτερικών απειλών της εθνικής ασφάλειας.
Η Νέα Δεξιά προτείνει την άμεση κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, την εγκατάσταση αστυνομικών τμημάτων εντός των σχολών, και τον οικονομικό καταλογισμό των ζημιών που έχουν γίνει σε εγκαταστάσεις και μηχανήματα των ΑΕΙ τόσο στους δράστες όσο και στους καθ’ ύλην αρμόδιους να αποτρέψουν τις φθορές που «αμέλησαν» να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους.
Προηγούμενο άρθροΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ: Η στάση Καμένου για τη συμφωνία των Πρεσπών είναι κωμική
Επόμενο άρθροΗ Ελλάδα δεν πρόκειται να ζητήσει την άδεια της Τουρκίας