Η Ν.Δ. χορεύει στο νταούλι της αριστεράς

Οι γύφτοι αρκουδιάρηδες το πάλαι βάζανε παγίδες στα βουνά να βουτήξουν κανένα αρκουδάκι

Για να το μάθουν να χορεύει στον ήχο από το νταούλι ή το τουμπελέκι, ακολουθούσαν την εξής βάρβαρη μέθοδο: Έβαζαν το αρκουδάκι δεμένο με κοντή αλυσίδα, περασμένη σε λαιμαργιά ή χαλκά στη μύτη, πάνω σε μια λαμαρίνα, ώστε αναγκαστικά να πατάει πάνω της. Έβαζαν τη λαμαρίνα πάνω σε αναμμένα κάρβουνα και αυτή σιγά σιγά πυρακτωνόταν, ενώ παράλληλα ο… καλλιτέχνης έπαιζε το νταούλι ή το κλαρίνο, αναλόγως την ειδικότητα.

Το καημένο το αρκουδάκι άρχιζε να καίγεται και, προσπαθώντας να μην καούν οι πατούσες του, σηκωνόταν στα δύο πόδια και χοροπηδούσε, έκανε πάνω κάτω τις πατούσες του. Μετά το έβγαζαν από πάνω από τη λαμαρίνα και την επόμενη ημέρα ξανά το ίδιο βασανιστήριο. Έτσι, το δύστυχο ζώο συνδύαζε τον ήχο από το νταούλι ή το κλαρίνο με τον έντονο πόνο. Μετά από αυτό το συνεχές καψώνι, αρκούσε να ακούσει τον ήχο της ίδιας μουσικής για να αρχίσει να χορεύει και ο αρκουδιάρης γύριζε στις ρούγες και στα πανηγύρια, μαζεύοντας χαρτούρα από το φιλοθεάμον κοινό.

Εν προκειμένω, η αρκούδα είναι η ηγετική ομάδα της Ν.Δ. και ο αρκουδιάρης η αριστερά. Μόλις οι Απόστολοι του Μαρασμού, οι μηδενιστές με το βρόμικο μάτι, αρχίζουν και βαρούν στο νταούλι περί ρατσισμού κλπ., το Μαξίμου και κάποιοι υπουργοί, συμβουλάτορες και δημοσιογραφούντες αρχίζουν και χορεύουν στον ρυθμό.

Τον Μπογδάνο τον λιντσάρισαν κανονικότατα για τη δημοσίευση μίας λίστας που ήταν σε κοινή θέα και κάποιος τη φωτογράφισε. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου δεν δίνει δεκάρα για την υστερία των μηδενιστών, των χρήσιμων ηλιθίων του Ερντογάν, και των μαφιόζων διακινητών του. Η ουσία είναι πως υπάρχουν, πια, ολόκληρες γειτονιές όπου οι Έλληνες είναι μειοψηφία. Η ουσία είναι πως διενεργείται μία σταδιακή αντικατάσταση του πληθυσμού, διαρρηγνύεται ο εθνικός και κοινωνικός ιστός. Η ουσία είναι πως η υπογεννητικότητα και η λαθρομεταναστευτική εισβολή σταδιακά θα εξαφανίσουν τους Έλληνες.

Αυτοί που χορεύουν σαν την αρκούδα στον ήχο από το νταούλι της αριστεράς νομίζουν πως τις δικές τους ενοχές, γελοίες και αδικαιολόγητες, τις έχει το σύνολο του λαού. Δεν τις έχει. Αντιθέτως, οι απλοί άνθρωποι, που αυτοί βιώνουν το πρόβλημα, αφού οι κυριλέδες αριστεροί και οι ψευτοφιλελέδες ζουν σε πιο χλιδάτες συνοικίες και τα παιδιά τους πάνε σε ακριβά ιδιωτικά σχολεία, όπου σπανίως υπάρχουν αλλοδαποί, υφίστανται αυτοί και μόνον αυτοί τον ρατσισμό από τους λαθρολάγνους «αλληλέγγυους», τους εξωνημένους ΜΚΟτζήδες και τον Λόχο Ψυχικού Πολέμου, αυτών που μισούν την Ελλάδα, τους Έλληνες και τις αξίες τους.

Μετά την πλαγιομετωπική της κυβέρνησης με την υπόθεση Αποστολάκη, που κόστισε πολύ περισσότερο από όσο παραδέχονται, μετά την αυτογελοιοποίηση στο ζήτημα της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας, άτακτη υποχώρηση μπροστά στον αριστερόστροφο φασισμό της αριστεράς και των τραμπούκων της στα πανεπιστήμια, η κυβέρνηση αποφάσισε να ξαναχορέψει στο νταούλι των συριζαίων και των εκτρωματικών παραφυάδων τους, αγνοώντας την εξόφθαλμη και δυσοίωνη πραγματικότητα που υπέδειξε ο βουλευτής της.

Μετά ας μην απορούμε γιατί η παρακμιακή αριστερά αλωνίζει. Εμείς, με σταθερή φωνή, θα ονομάζουμε τα πράγματα με το όνομά τους. Θα υποδεικνύουμε τις πολιτικές λύσεις για το πρόβλημα της λαθρομεταναστευτικής εισβολής και θα σκουπίζουμε τα παπούτσια μας πάνω στα λουστρά της «πολιτικής ορθότητας». Η αλήθεια δεν είναι ούτε ρατσιστική ούτε φασιστική ούτε διεθνιστική ούτε μπλε ούτε κόκκινη ούτε εμπριμέ. Η αλήθεια απλά υπάρχει. Όποιος δεν τη δέχεται και, αντί για λύσεις, βρίζει και απειλεί όποιον την αποκαλύπτει, είναι απλά παλιάνθρωπος και ύποπτος.

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης – Δικηγόρος, Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
Newsbreak.gr

Προηγούμενο άρθροΜε απόφαση του Προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ ο κ. Γεώργιος Σαράντος αναλαμβάνει Τομεάρχης Αττικής.
Επόμενο άρθροΟ Φαήλος Κρανιδιώτης στην ΕΓΝΑΤΙΑ TV στην εκπομπή “ΕΔΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” με τον Αντώνη Οραήλογλου