Η εξωτερική πολιτική των «υπογείων»

Με αφορμή τις μυστικές συναντήσεις με τον κ. Ζάεφ ο Γενικός Γραμματέας της Νέας Δεξιάς, κ. Χρήστος Χρηστίδης, δήλωσε τα εξης:
Η εθνική εξωτερική πολιτική, τελικά, ασκείται σε υπόγεια με μυστικές συζητήσεις, non paper και ανείπωτες συμφωνίες εξυπηρετώντας, σε βάρος των εθνικών μας θεμάτων, το κομματικό συμφέρον κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Είναι αδιανόητο για τους απλούς καθημερινούς Έλληνες να μαθαίνουν από δημοσιεύματα, που δεν διαψεύδονται, ότι όλοι οι ασκούντες την εξωτερική πολιτική της χώρας παζαρεύουν με τον κ. Ζάεφ το όνομα της Μακεδονίας πίνοντας καφεδάκι.

Μαξίμου και Πειραιώς εάν δεν γνωρίζουν θα πρέπει να μάθουν ότι δεν διαπραγματεύονται το χωράφι του παππού τους, αλλά Γη Ελληνική και προαιώνια, που μας τη στέρησαν κάποιοι «σύμμαχοί μας» στο παρελθόν.

Εμείς στη Νέα Δεξιά σταθερά προσανατολισμένοι σε μια υπερήφανη και αταλάντευτη Εθνική στάση τους προειδοποιούμε ότι όσοι πράττουν εναντίον του Εθνικού συμφέροντος και αντίθετα προς τη βούληση του Λαού καταλήγουν στου Γουδή…

Προηγούμενο άρθροΕυθύνη των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων η διαφθορά
Επόμενο άρθροΚόλαφος ακυβερνησίας, υποταγής στους «θεσμούς» και μνημείο εξαπάτησης ο προϋπολογισμός