Επικοινωνιακό τέχνασμα οι παραιτήσεις των αρχηγών του Πυροσβεστικού Σώματος της Αστυνομίας και του ΓΓ Πολιτικής Προστασίας

Παρέμβαση στον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση επιλέγει να αντιμετωπίζει- δυστυχώς μόνο με επικοινωνιακές ντρίπλες- την ανείπωτη τραγωδία στο Μάτι, την ώρα που η λίστα των θυμάτων μεγαλώνει συνεχώς, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης. Συγκεκριμένα ο κ. Κρανιδιώτης δήλωσε τα εξής:
«Ο κ. Τόσκας πριν λίγες ημέρες δεν έβρισκε λάθη, κάπου θα του πέσανε, καθώς έσκαβε στο περιθώριο των κουκουλοφόρων. Βραδυφλεγώς παραίτησαν και τους Αρχηγούς της Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας. Καμία επικοινωνιακή ντρίπλα δεν μπορεί να καλύψει τον χαμό τόσων ψυχών και την χυδαιότητα της πολιτικής στάσης των κυβερνώντων, οι οποίοι ευηθώς επέλεξαν την επίθεση στα θύματα, ενώ το ρεσιτάλ της μισάνθρωπης ανοησίας συνεχίστηκε με φρικώδεις δηλώσεις υπουργών. Η κυβέρνηση θα τρέξει ακόμη λίγο, σαν κοτόπουλο με κομμένο κεφάλι πριν πέσει ηττημένη.
Η ανάγκη επανεκκίνησης της χώρας με εθνικό πρόσημο, πειθαρχία στους Νόμους και μηδενική ανοχή στον διαλυτικό μηδενισμό, είναι μεγαλύτερη από ποτέ».

Προηγούμενο άρθροΦαήλος Κρανιδιώτης «Βαθιά οδύνη για την Εθνική τραγωδία»
Επόμενο άρθροΔιακρίσεις των Ελλήνων αθλητών