Εκλογές στη Βόρεια Ηπειρο…

Σήμερα στις εκλογές για το δήμο της Χειμάρρας οι γηγενείς Έλληνες από όλη τη Βόρειο Ήπειρο θα στείλουν ένα μήνυμα και στη κυβέρνηση του Έντι Ράμα αλλά και στους μαθητευόμενους μάγους των Αθηνών, που νομίζουν ότι μπορούν να ξαναγράψουν τους κανόνες της διπλωματίας αντικαθιστώντας τη σοβαρή, στιβαρή και καλά σχεδιασμένη μακροπρόθεσμη εξωτερική πολιτική με εκθέσεις γλυπτικής και συνεκπαιδεύσεις των ΕΚΑΜ με τους δολοφόνους του Κατσίφα, την αλβανική RENEA.

Οι μεθοδεύσεις του Έντι Ράμα εναντίων του υποψηφίου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η Αλβανία απέχει έτη φωτός από το να θεωρηθεί Ευρωπαϊκή χώρα και υπενθυμίζει το πάγιο αίτημα των Βορειοηπειρωτών αλλά και όλων των Ελλήνων, την άμεση σύνδεση της Ευρωπαϊκής πορείας των Τιράνων με την εφαρμογή των προβλέψεων του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας που έχει συνυπογράψει και η Αλβανία.

Παναγιώτης Α. Καράμπελας Γραμματέας Εξωτερικής Πολιτικής Νέας Δεξιάς Υποψήφιος Α’ Θεσσαλονίκης Εθνική Δημιουργία #ΕΘΝΙΚΗ_ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Προηγούμενο άρθροΚεκερής Δημήτριος υποψήφιος με την ΕΘΝΙΚΗ_ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στον Β3′ Νότιο Τομέα Αθηνών