ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Επίσκεψη του Προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κ. Φαήλου Κρανιδιώτη στην έκθεση Defence Exhibition Athens (DEFEA)

Σήμερα ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, εταίρος του συνασπισμού ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, μαζί με τον Α΄ Αντιπρόεδρο, Αντιστράτηγο (ε.α.) κ. Γιώργο Καραποστόλου, επισκέφθηκαν την διεθνή έκθεση για την Άμυνα και την Ασφάλεια DEFEA.
Περιηγήθηκαν σε όλα τα περίπτερα της έκθεσης, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα περίπτερα των ελληνικών κρατικών και ιδιωτικών εταιρειών, της Κύπρου, καθώς και των συμμάχων μας, ενώ ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις στον τομέα της Άμυνας και της Ασφάλειας.
Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ σε δήλωσή του χαιρέτησε την στενότερη συνεργασία με τις ΗΠΑ, το Ισραήλ και την Γαλλία —μια πατριωτική θέση που θα στηρίζουμε πάντα και χωρίς μικροκομματικά κριτήρια, όπως είπε— αλλά εξέφρασε και την λύπη του που σχεδόν ούτε ένα ευρώ δεν έχει προβλεφθεί για την ελληνική αμυντική βιομηχανία.
«Στις σοβαρές χώρες η αμυντική βιομηχανία είναι σημαντικός παράγοντας τεχνολογικής πρωτοπορίας και οικονομικής ανάπτυξης, καθώς και εργοδότης των καλύτερων μυαλών. Ας διδαχθούμε από το παράδειγμα των τριών βασικών συμμάχων μας», κατέληξε.

Picture

Picture

Picture

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΟ αντιαμερικανισμός βλάπτει τα εθνικά συμφέροντα, μέρος 2ο
Επόμενο άρθροΒατερλό πειθούς της κυβέρνησης