Δελτίο Τύπου του γραμματέα Εθνικής Άμυνας της Νέας Δεξιάς, Ηλία Κωστόπουλου.

 

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Χρόνια Πολλά στην Ελληνική Αστυνομία. Χρόνια Πολλά σε όλο το προσωπικό γυναίκες και άντρες αστυνομικούς, ειδικούς φρουρούς, συνοριακούς φύλακες και πολιτικό προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για το μεγάλο έργο που προσφέρουν. Χρόνια Πολλά και στις οικογένειές τους, που τους στηρίζουν καθημερινά στο δύσκολο έργο τους.
Χρόνια Πολλά σε όλους τους εν αποστρατεία Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και στις οικογένειές τους.
20 Οκτωβρίου 2022 σε όλη τη χώρα, ο Εορτασμός του Προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου και της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας», που η Πολιτεία θέσπισε προς τιμήν του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ως θεσμό για την προσφορά του στην Ελληνική κοινωνία.
Η πίστη, η γενναιότητά και η θαρραλέα αντίστασή του Αγίου Αρτεμίου, απέναντι στην παρανομία του αυτοκράτορα Ιουλιανού του Παραβάτη, ο οποίος θέλησε να καταργήσει με τη βία την Χριστιανική πίστη, είχε ως αποτέλεσμα την καθαίρεσή του από τα αξιώματα που κατείχε, το βασανισμό του και τέλος τον μαρτυρικό του θάνατο.
Με αυτή ακριβώς τη στάση ζωής και με το αίμα του, ο Άγιος Αρτέμιος επισφράγισε με συνέπεια την πίστη στο καθήκον και την αποστολή του, αποτελώντας σήμερα το πρότυπο για κάθε Αστυνομικό.
Η Ελληνική Αστυνομία, έχοντας φωτεινό παράδειγμα και συμπαραστάτη της τον Προστάτη της Άγιο Αρτέμιο, μάχεται με αφοσίωση στο καθήκον της, την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων καθώς και την ασφάλεια του πολίτη, με την αδιάκοπη παρουσία δίπλα του και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε αυτόν.
Οι Αστυνομικοί καθημερινά υπερβάλουν εαυτόν, θέτοντας συχνά τη ζωή τους σε κίνδυνο. Ο Μεγαλομάρτυρας Άγιος Αρτέμιος, να προστατεύει πάντα το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας στο δύσκολο έργο που επιτελεί.
Προηγούμενο άρθροΟι Πολιτικοί Στόχοι της Νέας Δεξιάς
Επόμενο άρθροΟ λουλάς και ο πύραυλος. Του Φαήλου Κρανιδιώτη.