Γραμματέας Εθνικής Άμυνας Η. Κωστόπουλος: Κατάφωρη η αδικία για το Προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων μας, σχετικά με το έκτακτο επίδομα των 600 ευρώ!

Εκτός του νέου έκτακτου σοβιετικού τύπου κουπόνι-επίδομα μένουν οι Αξιωματικοί και οι Υπαξιωματικοί των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων μας, οι οποίοι και εξαιρέθηκαν από την  εξαγγελία του Πρωθυπουργού στην πόλη της Τρίπολης.

Ένα επίδομα-κουπόνι, μία παροχή, που δίδεται εν μέσω συνεχών σεναρίων για πρόωρες εθνικές εκλογές!

Είναι θετικό το γεγονός ότι αναγνωρίζοντας η Πολιτεία την καθημερινή συνεισφορά τους, δίνει κουπόνι-επίδομα ύψους 600 ευρώ στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος, αλλά είναι σίγουρο ότι αυτό θα έπρεπε να επεκταθεί και στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων μας, καθώς δεν πρέπει η Πολιτεία να ξεχνάει την συνεχή νύχτα και ημέρα συνεισφορά τους στην άμυνα της Πατρίδας μας, αλλά ταυτόχρονα και των επίπονων υπηρεσιών τους που παρείχαν και συνεχίζουν να παρέχουν οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, κατά της συνεχιζόμενης επιχειρούμενης παράνομης εισβολής στον Έβρο και στα νησιά του Αιγαίου. Μία έμπρακτη αναγνώριση και ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης της Πολιτείας, σε όλα αυτά που πρόσφεραν και προσφέρουν οι Ένοπλες Δυνάμεις μας.

Αδικαιολόγητα εξαιρέθηκε το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων μας, πιθανώς από την ιδιαίτερη και ανεξήγητη αγάπη που τρέφουν προς τις Ένοπλες Δυνάμεις μας;;!!ή επειδή θεωρούνται δεδομένοι;;!!

Ο Πρωθυπουργός δήλωσε: “…Δεύτερον, με δεδομένη την 24ωρη αυξημένη αστυνόμευση, με δεδομένη την επιτυχή αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών, με δεδομένη τη μεγάλη πλάτη που έβαλαν οι ένστολοί μας όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια, χορηγούμε εφάπαξ ενίσχυση σε όλους τους ενστόλους της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού. Όλο το μάχιμο προσωπικό της Αστυνομίας και του Λιμενικού θα λάβει τον Δεκέμβριο, μαζί με τη μισθοδοσία του, και 600 ευρώ ανά υπάλληλο, οριζόντια. Είναι, πιστεύω, μια ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης της πολιτείας…”

Η Νέα Δεξιά και η συμμαχία Εθνική Δημιουργία καλούν τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, να προβούν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε αυτό το επίδομα των 600 ευρώ να δοθεί και στους Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων μας διότι απλά αποτελεί μία άδικη και άνιση μεταχείριση αυτών αλλά και ταυτόχρονα απαξίωση τους.

 

Προηγούμενο άρθροΔελτίο Τύπου του Γραμματέα Εθνικής Άμυνας Η. Κωστόπουλου για τον Εορτασμό του Αγίου Νικολάου Προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού-Λιμενικού Σώματος-όλων των Ναυτικών
Επόμενο άρθροΦ.ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ – Π.ΖΗΡΟΣ. Κανόνες εμπλοκής, καταδίωξης & επίκαιρα ζητήματα. Με τον Φαήλο… 7/12/2022