Δελτίο Τύπου του Γραμματέα Εθνικής Άμυνας Η. Κωστόπουλου για τον Εορτασμό του Αγίου Νικολάου Προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού-Λιμενικού Σώματος-όλων των Ναυτικών

 

6 Δεκεμβρίου, ο Εορτασμός του Αγίου Νικολάου, Προστάτη του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, του Λιμενικού Σώματος και όλων των Ναυτικών.

Σήμερα Εορτάζεται με εθνική υπερηφάνεια, η Επέτειος των Νικηφόρων Ναυμαχιών της Έλλης και της Λήμνου κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών Πολέμων (1912-1913).

Σήμερα αποτίουμε φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης, στους Αθάνατους γενναίους μας Ναυτικούς, που συμμετείχαν και έπεσαν ηρωικώς μαχόμενοι στους αγώνες του Έθνους μας, για την υπεράσπιση και την ελευθερία της Πατρίδας μας.

Σήμερα τιμούμε, όλους τους Ναυτικούς, τους συνεχιστές της παράδοσης του Ένδοξου Πολεμικού Ναυτικού μας.

Σήμερα τιμάται στο Πανελλήνιο η Μνήμη του Προστάτη των ναυτικών μας και Εορτάζεται με Χριστιανική ευλάβεια και βαθιά πίστη, ο Προστάτης Άγιος Νικόλαος, του οποίου η σεπτή μορφή προστατεύει πάντοτε όλους τους Ναυτικούς μας σε ώρες φουρτούνας και σε ώρες δύσκολες.

Η Νέα Δεξιά και η συμμαχία Εθνική Δημιουργία, εύχονται Χρόνια Πολλά σε όλους τους εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς, Ναύτες και πολιτικό προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού μας και του Λιμενικού Σώματος.

Χρόνια Πολλά σε όλο το προσωπικό του Εμπορικού Ναυτικού, της Ακτοπλοΐας και σε κάθε Έλληνα Ναυτικό που ασχολείται και ταξιδεύει με οποιονδήποτε τρόπο στη θάλασσα.

Ο Άγιος Νικόλαος να χαρίζει σε όλους υγεία, οικογενειακή ευτυχία, δύναμη, φώτιση και στους Ναυτικούς μας πάντα να στέκει φύλακας και προστάτης τους.

 

Προηγούμενο άρθροΔελτίο τύπου του Γραμματέα Εθνικής Άμυνας Ηλία Κωστόπουλου για τον Εορτασμό της Μεγαλομάρτυρας Αγίας Βαρβάρας Προστάτιδας του Πυροβολικού.
Επόμενο άρθροΓραμματέας Εθνικής Άμυνας Η. Κωστόπουλος: Κατάφωρη η αδικία για το Προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων μας, σχετικά με το έκτακτο επίδομα των 600 ευρώ!