Δελτίο τύπου του Γραμματέα Εθνικής Άμυνας Ηλία Κωστόπουλου για τον Εορτασμό της Μεγαλομάρτυρας Αγίας Βαρβάρας Προστάτιδας του Πυροβολικού.

Χρόνια Πολλά για τον Εορτασμό της Μεγαλομάρτυρας Αγίας Βαρβάρας, Προστάτιδας του Ένδοξου Πυροβολικού μας

04 Δεκεμβρίου, ο Εορτασμός της Μεγαλομάρτυρας Αγίας Βαρβάρας, της Προστάτιδας του Ηρωικού και Ένδοξου Πυροβολικού μας.

Σήμερα αποτίουμε φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης, στους Αθάνατους γενναίους μας Πυροβολητές, που συμμετείχαν και έπεσαν ηρωικώς μαχόμενοι στους αγώνες του Έθνους μας, για την υπεράσπιση και την ελευθερία της Πατρίδας μας, με σύμβολο και παράδειγμα την Μεγαλομάρτυρα Αγία Βαρβάρα.

Σήμερα τιμούμε, όλους τους Πυροβολητές, τους συνεχιστές της παράδοσης του Ένδοξου Πυροβολικού μας.

Όπως ο κεραυνός κατέκαψε τον άπιστο και άδικο πατέρα της Αγίας Βαρβάρας, έτσι και τα πυρά του Πυροβολικού είναι έτοιμα να κατακεραυνώσουν οποιονδήποτε τολμήσει να επιβουλευτεί την Ασφάλεια και την Ακεραιότητα της Πατρίδας μας.

«Βαρβάραν τήν Ἁγίαν τιμήσωμεν,ἐχθροῦ γάρ τάς παγίδας συνέτριψε»

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ και η συμμαχία Εθνική Δημιουργία εύχονται , Χρόνια Πολλά σε όλους τους εν ενεργεία και εν αποστρατεία Πυροβολητές, Χρόνια Πολλά στο Ένδοξο Πυροβολικό μας.

Η Προστάτιδα Αγία Βαρβάρα η Μεγαλομάρτυρας, να προστατεύει υπό την σκέπη της παντού και πάντα, όλους τους Πυροβολητές και τις οικογένειές τους.

 

Προηγούμενο άρθροΗ αγαλλίαση των Σκοπιανών!
Επόμενο άρθροΔελτίο Τύπου του Γραμματέα Εθνικής Άμυνας Η. Κωστόπουλου για τον Εορτασμό του Αγίου Νικολάου Προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού-Λιμενικού Σώματος-όλων των Ναυτικών