ΔΕΚΑ ΑΞΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΔΕΚΑ ΑΞΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

1. Η Νέα Δεξιά θα επιστρέψει στην πλειοψηφία τα δικαιώματα που τής αναλογούν
Χρόνια τώρα η πλειοψηφία υποφέρει από θορυβώδεις και υπερπροβεβλημένες μειοψηφίες, οι οποίες με την συνδρομή μη κυβερνητικών οργανώσεων και στελεχών του πολιτικού συστήματος, που χρηματοδοτούνται κυρίως από το εξωτερικό ή λυμαίνονται τις ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις, έχουν φθάσει να καταπιέζουν την πλειοψηφία και να αποκτούν μεγαλύτερο μερίδιο στις ψυχές των Ελλήνων από αυτό που τούς αναλογεί. Πρόκειται για προεκτάσεις ενός ανηλεούς πολέμου για την αλλοίωση των Ελλήνων, απότοκα της άσκησης μαλακής ισχύος εξωθεσμικών παραγόντων και παράκεντρων εξουσίας ιδίως από το εξωτερικό.
Για εμάς, όμως, η πλειοψηφία των κανονικών ανθρώπων έχει δικαίωμα να αναπαράγεται ως τέτοια και η Νέα Δεξιά σκοπό έχει να προασπίσει αυτό το δικαίωμα σε όλα τα επίπεδα του πολιτικού, κοινωνικού και ατομικού βίου. Η κανονικότητα που καταδιώκεται ως δήθεν συμβατική επιλογή των τάχα καθυστερημένων προγόνων μας και όχι ως γνήσια έκφραση βαθύτερων αναγκών του ανθρώπινου είδους θα περιφρουρηθεί, ακόμη και αν χρειαστεί να σταθούμε κόντρα σε όλον τον κόσμο. Η Ελλάς δεν πρόκειται να μετάσχει της ηθικής έκπτωσης, επειδή η Δύση ή ο κόσμος όλος αποφάσισε να αυτοκτονήσει.

2. Θα τερματίσουμε την πεντηκονταετή ιδεολογική ηγεμονία του ΚΚΕ, της Αριστεράς και των αναρχικών παραφυάδων της
Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας ξενόφερτης θρησκευτικής αίρεσης και με αυτό το δεδομένο πρέπει να αντιμετωπίζεται από την ελληνική κοινωνία. Είναι μόνιμος παράγοντας οπισθοδρόμησης για ένα σημαντικό ποσοστό του ελληνικού πληθυσμού. Οι κομμουνιστές έχουν εκπληκτική ικανότητα να αναπαράγουν τις ξεφτισμένες ιδές τους στα παιδιά τους, μολονότι η Ιστορία αποδεικνύει αναμφισβήτητα την χρεοκοπία τους. Είναι αποδεδειγμένος ο προδοτικός ρόλος του στην Μικρασιατική εκστρατεία, στον τετραετή εμφύλιο πόλεμο που προκάλεσε στο τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και έχει δεδηλωμένο σκοπό να επαναλάβει την υπονομευτική του δράση εις βάρος της Χώρας σε περίπτωση που η Ελλάς δεχθεί στρατιωτική επίθεση από ξένες δυνάμεις.
Σκοπός μας είναι να εξαλειφθεί η κομμουνιστική ιδέα και η μετεξέλιξή της στον πολιτιστικό νεομαρξισμό του 21ου αιώνα που αμφότερα αναχαιτίζουν οιαδήποτε οικονομική και κοινωνική πρόοδο της Χώρας. Ο κομμουνιστής είναι σε μια συνεχή άρνηση να αντιμετωπίσει  όχι μόνον την ιστορική, αλλά και κάθε είδους πραγματικότητα. Λατρεύει την οκνηρία, αρνείται την προσαρμογή του στις ανάγκες του παρόντος και τις προκλήσεις του μέλλοντος, επιζητεί την βολική στασιμότητα, είναι βαθύτατα συντηρητικός υπέρ μιας πρωνεοτερικής και μονολιθικής αντίληψης του κόσμου.
Η ελληνική κοινωνία πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι, αν δεν κάνει στροφή 180 μοιρών από τις απρόσφορες απεργίες, τις στάσεις εργασίας, τις βίαιες διαδηλώσεις, τις καταλήψεις και τις άλλες «γυμναστικές» ασκήσεις του ΠΑΜΕ για την επίτευξη της ιδεολογικής χίμαιρας της Αριστεράς και όχι για τα πραγματικά εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων, η οικονομική βάση της Χώρας θα υποστεί ολοκληρωτική καταστροφή. Αν δεν ελευθερώσουμε τα συνδικάτα από τον κομμουνιστικό έλεγχο κανείς δεν πρόκειται να επενδύσει σε οιαδήποτε επιχειρηματική δραστηριότητα, ενώ οι δημόσιες υπηρεσίες δεν θα κατορθώσουν ποτέ να εκπληρώσουν τον ιδρυτικό σκοπό τους που είναι η άψογη εξυπηρέτηση των πολιτών.

3. Θα παλέψουμε σαν να μην υπάρχει αύριο για την επιβίωση της Ελλάδας ως εθνοκράτος στον 21ο αιώνα
Ποιο είναι το διακύβευμα στις επόμενες και τις παρεπόμενες εκλογές; Η επιβίωσή μας ως εθνικό κράτος με εθνική κυριαρχία των Ελλήνων εντός της ελληνικής επικράτειας, δεδομένου ότι μεγάλα τμήματα του Ελληνισμού εκτός των συνόρων έχουν ήδη υποστεί αφανισμό. Δηλαδή, η ίδια η ύπαρξή μας και η ελευθερία μας. Το ελληνικό έθνος και τα επιτεύγματά του δεκάδων αιώνων κινδυνεύουν με ολική έκλειψη από την ανθρώπινη ιστορία. Την ίδια ώρα πολιτικές δυνάμεις εντός της Χώρας έχουν αποκτήσει αδικαιολόγητη πολιτική και ιδεολογική ισχύ, μολονότι βασικό τους υπόρρητο πρόταγμα είναι ο μηδενισμός και ο εκμηδενισμός της ελληνικότητάς μας.
Αντίδοτο στην πορεία μας προς την απώλεια είναι να ενισχύσουμε την σοβαρότητα του  Κράτους, εντός και εκτός των συνόρων μας. Στο εσωτερικό οι χιλιάδες νόμοι είναι αδύνατο να εφαρμοστούν, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί απουσιάζουν ή έχουν καταστεί γράμματα γραμμένα, περίγελως των πάντων: από τις ομάδες κρούσης της Αριστεράς μέχρι τις συμμορίες των ευπαθών ομάδων που σαρώνουν τα αστικά κέντρα ανενόχλητα. Την αδυναμία του ελληνικού κράτους έχουν διαγνώσει πλέον στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα να υφιστάμεθα την περιφρόνηση των οργανωμένων κοινωνιών της Δύσης και της Ανατολής. Ως εκ τούτου, η εκάστοτε ελληνική ηγεσία έχει αποκτήσει φοβικό σύνδρομο έναντι πάσης δυνάμεως που επιβουλεύεται τα ελληνικά συμφέροντα και απειλεί με χρήση βίας.
Η μεταπολιτευτική περίοδος που τελειώνει ήταν ανυπόληπτη απ’ όλες τις απόψεις, ενώ παρατηρείται μια εξαιρετική ιστορική ανεπάρκεια στους ηγέτες των τελευταίων δεκαετιών. Συγχρόνως, τα οικονομικά συμφέροντα και το οργανωμένο έγκλημα πλέον κινούν τα νήματα, αντικαθιστώντας την λαϊκή κυριαρχία και καθιστώντας την Χώρα τριτοκοσμική.
Για να επιβιώσουμε πρώτα θα πρέπει να γίνει κατανοητό μέχρι και στον τελευταίο πολίτη ότι κινδυνεύουμε, και μάλιστα όλο και περισσότερο κάθε μέρα που δεν λαμβάνουμε τα αναγκαία μέτρα, ενώ κάθε περαιτέρω καθυστέρηση αυξάνει την ακρότητα των μέτρων που θα πρέπει να επιβληθούν στο μέλλον για να είναι αποτελεσματικά. Οπότε οι Έλληνες πρέπει να αποκτήσουν μια παραγωγική συνείδηση ότι η συλλογικότητά τους κινδυνεύει, όπως συμβαίνει στον λαό του Ισραήλ που έχει κάνει μια θεμελιώδη συλλογική απόφαση: ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να διακινδυνεύσει την ύπαρξή του μέσα από γενοκτονίες ή με οιοδήποτε άλλο επιβλαβές μέτρο. Και μόνος τρόπος προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της επιβίωσης στο προσεχές μέλλον είναι η ουσιώδης αύξηση των μεγεθών του Ελληνισμού σε πληθυσμό, στρατιωτική, τεχνολογική, οικονομική και πολιτιστική ισχύ.
Για τούτο, η Νέα Δεξιά δεν πρόκειται να αναζητήσει την αύξηση της ισχύος μέσα από πηγές εκτός της Χώρας. Τέτοια ισχύς είναι δανεική και όλως επισφαλής όταν οι άνεμοι της διεθνούς πολιτικής αλλάζουν φορά. Η μόνη αληθινή ισχύς προέρχεται πάντοτε μέσα από την άσκηση των εσωτερικών δυνάμεων ενός έθνους, μέσα από την ορθή και πειθαρχημένη στάση της κοινωνίας του και την ευφυή αξιοποίηση των πόρων του.

4. Η Νέα Δεξιά θα αγωνισθεί ακατάπαυστα ώστε το ελληνικό κράτος να λειτουργήσει αποτελεσματικά ως φύλακας και υπηρέτης του Έθνους μας
Οι Έλληνες αισθάνονται ότι δεν κυβερνώνται και πράγματι δεν κυβερνώνται. Ελάχιστοι πλέον εμπιστεύονται την εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση ότι ενεργεί προς όφελος της Πατρίδας. Αυτό είναι η πραγματική και κύρια αιτία της μιζέριας και της εθνικής κατάθλιψης. Ο Έλληνας αισθάνεται ότι οι κυβερνώντες έχουν δημιουργήσει ένα κράτος τέρας που πνίγει τα παιδιά του, ένα ανυπόληπτο κράτος, με το οποίο δεν μπορείς να συναλλαγείς χωρίς φόβο μήπως δεν τηρήσει τα υπεσχημένα, ένα κράτος, από το οποίο παλεύεις να ξεφύγεις είτε προς την ιδιωτική απομόνωση και την παρανομία είτε προς το εξωτερικό.
Αυτή την στιγμή οι Έλληνες πολίτες είναι έρμαια στα χέρια διαχειριστών διορισμένων από το εξωτερικό ή απατεώνων που κλέβουν την ψήφο με ψέματα και απίθανες υποσχέσεις. Σκοπός τους δεν είναι η έξοδος του Ελληνισμού από την προδιαγεγραμμένη πορεία θανάτωσής του λόγω της δημογραφικής κατάρρευσης και της λαθροεισβολής, αλλά η διαχείριση της διαδικασίας αυτής προς ιδιωτικό ή οικογενειακό τους όφελος. Αδιαφορούν γνωρίζοντας ότι χάρη στην παγκοσμιοποίηση, σε περίπτωση θανάσιμου κινδύνου ή ολικής αποτυχίας του κράτους, μπορούν άφοβα να μεταβούν δίχως σοβαρές απώλειες σε προορισμούς του εξωτερικού. Έχουν δε από καιρό καταστήσει το συντριπτικό ποσοστό των μέσων μαζικής επικοινωνίας κομματικές ορντινάτσες που αναπαράγουν ότι επιθυμεί το κόμμα που πληρώνει καλύτερα.
Η δε διαφθορά είναι καθαρά πολιτικό ζήτημα, τα αίτια της είναι πολιτικά και την ευθύνη έχει ο εκάστοτε πρωθυπουργός. Πραγματοποιείται κυρίως μέσω του κομματικοποιημένου συνδικαλισμού, ο οποίος λαμβάνει και το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας της. Έτσι ερμηνεύεται και το γιατί στη Χώρα μας έχουμε «μόνιμους συνδικαλιστές». Η διαφθορά βολεύει και εξυπηρετεί το πολιτικό σύστημα, γιατί δημιουργεί κομματικούς στρατούς και το χρηματοδοτεί. Ώστε Δημοκρατία σήμερα θα πει αντίσταση στην κομματοκρατία.
Η Νέα Δεξιά θα αντιστρέψει την πορεία προς την υποταγή στην πιο πάνω διαδικασία εξευτελισμού και σταδιακού αφανισμού μας, κτίζοντας το Κράτος από την αρχή με απλούστερους κανόνες λειτουργίας, κατοχυρώνοντας ότι όποιος τους παραβιάζει με βεβαιότητα θα τιμωρείται. Το ελληνικό κράτος θα γίνει μέσα από παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα (από το πολιτειακό μέχρι το κοινοτικό) ένας μηχανισμός αξιόπιστος, οικονομικός, ασφαλής που θα οδηγήσει τον Ελληνισμό στους στόχους του.

5. Η Νέα Δεξιά θα δώσει πίσω στους Έλληνες την αξιοπρέπεια που κέρδισαν με τους προαιώνιους αγώνες τους και τούς αφαίρεσαν μέσα σε λίγα χρόνια τα κόμματα της φαυλοκρατίας και της κλεπτοκρατίας
Η οικονομική κατάρρευση σε οικονομικό πλαίσιο ήταν συνέπεια των επιλογών των ελληνικών πολιτικών και τραπεζοοικονομικών ελίτ που προτίμησαν: α) να καλύψουν το αυξανόμενο έλλειμμα ανταγωνισμού με την εμβαλωματική λύση της υπερπροσφοράς πάμφθηνων εργατικών χεριών από την Αφρική και την Ασία,  β) να λύσουν το πρόβλημα της ανεργίας μέσα από την υπερδιόγκωση του δημοσίου τομέα, γ) να καθηλώνουν την εκπαίδευση στα προτάγματα της Αριστεράς για ελάσσονα προσπάθεια κτλ., δ) να μην συγκρουσθούν με τον οκνηρό συνδικαλισμό, ε) να μην μειώσουν τις δημόσιες δαπάνες, αυξάνοντας την φορολογία με έμμεσο και άμεσο τρόπο, στ) να μην ελέγξουν την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος σε ΝΠΔΔ, ΟΤΑ και Υπουργεία, προκειμένου να μην πλήξουν την ροή μαύρου πολιτικού χρήματος προς τις τσέπες τους. Λύση στην οικονομική αποτυχία του ελληνικού κράτους είναι: α) η συρρίκνωση του Δημοσίου τομέα, όπου δυνατόν, β) η εξόντωση της αριστερής νοοτροπίας στον χώρο της Διοίκησης, της Εκπαίδευσης και της Εργασίας, γ) η σταδιακή κάθαρση των ΝΠΔΔ, ΟΤΑ και Υπουργείων από το πλεονάζον προσωπικό και τους καταχραστές του δημοσίου χρήματος τον ένα μετά τον άλλο, δ) η πριμοδότηση των Ελλήνων επιχειρηματιών εντός και εκτός Ελλάδος με κάθε μέσο, στους οποίους θα παρασχεθεί συνδρομή από τις ελληνικές πρεσβείες και προξενεία να διανείμουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους παντού στον κόσμο, και ε) η ενίσχυση της δημιουργίας μεσαίων και μεγάλων δομών βιοτεχνικής και βιομηχανικής παραγωγής με έμφαση τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό, την ρομποτική τεχνολογία και τεχνολογία κατευθυνόμενων συσκευών, το λογισμικό, τις εφαρμοσμένες τέχνες, τα μέσα προβολής πολιτισμού, τον τουρισμό, την εξερεύνηση του διαστήματος, την αγροτική παραγωγή, την υγιεινή διατροφή, την κτηνοτροφία, την ιατρική, τις τέχνες και τα γράμματα.

6. Παρέχουμε τα απαραίτητα ηθικά, οικονομικά, γνωστικά και ιατρικά εφόδια στους Έλληνες και τις Ελληνίδες να δημιουργούν νέους Έλληνες
Ο εγχώριος Ελληνισμός έχει απωλέσει την θέληση και την ικανότητα να αναπαράγεται. Διότι η ελληνική κοινωνία τα τελευταία χρόνια παραμένει άσκοπη. Δεν οργανώνεται για την επιτέλεση ενός υψηλού σκοπού, αλλά συνέχεται γύρω από την ιδιωτική, ούτε καν οικογενειακή πλέον(!), απόλαυση. Το πρόβλημα οφείλεται στο ανθρωπολογικό μοντέλο και στην σταδιακή, αλλά επιταχυνθείσα αλλοίωση των διαδικασιών υποκειμενικοποίησης των Ελλήνων τις τελευταίες δεκαετίες επικράτησης του εκπασοκισμού και του εξαριστερισμού του μέσου Έλληνα (μικρομεσαίου), όπου το ατομικό όφελος ανεδείχθη σε πρωταρχικό σκοπό της ζωής του. Έτσι, όμως, απώλεσε και την ζωή του και το βιός του. Διότι έπαψε να ενδιαφέρεται να αποκτήσει οίκο με αυτόματο αποτέλεσμα να πάψει να εμπλουτίζει την παρακαταθήκη των προγόνων του και να πάψει να παράγει πλούτο για τους επόμενους απογόνους του, εφ’ όσον δεν ενδιαφέρεται να αποκτήσει τέτοιους.
Η αντιστροφή της πορείας του Έθνους προς την εξαφάνιση προϋποθέτει την αναχαίτιση της ανθρωπολογικής παρακμής. Πρόκειται για τον πιο δύσκολο στόχο που όμως αν δεν επιδιωχθεί φανατικά από τις επόμενες κυβερνήσεις απλά θα καταστήσει κάθε άλλη προσπάθεια μάταιη. Προϋποθέτει μάλιστα παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας, ξεκινώντας από την καταπολέμηση του μηδενισμού μέσα από την παράλληλη εξυγίανση όλων των σημαντικών θεσμών (Οικογένεια, Εκκλησία, Στρατός, Αστυνομία, Σχολείο, Κοινωνικά δίκτυα, Αθλητικοί Σύλλογοι και Εταιρείες, Κοινοβούλιο, Κυβέρνηση, Συνδικαλιστικές οργανώσεις, Δικηγορικοί, ιατρικοί και λοιποί Σύλλογοι κτλ.).

7. Η Νέα Δεξιά δεν θα επιτρέψει άλλο ο Ελληνισμός, μετά από 4.000 χρόνια ανάπτυξης, κατακτήσεων, επικράτησης και αυτοκρατοριών, να κινδυνεύει με υπερκέραση εντός της κοιτίδας του και οριστική έκλειψη από την Ιστορία λόγω της μετανάστευσης πληθυσμών εντός της επικράτειας του ελληνικού Κράτους, που ούτε επιθυμούν ούτε μπορούν να αφομοιωθούν
Οι κυβερνήσεις των τελευταίων τριών δεκαετιών δεν έχουν επιδείξει καμία ειλικρινή διάθεση να σταματήσουν την επιταχυνόμενη διάβρωση της εθνικής ομοιογένειας που επετεύχθη με ποταμούς αίματος, ώστε να μπορούμε να ζούμε με τον τρόπο και υπό τις πολιτισμικές συνθήκες που θέλουμε και μάς ταιριάζουν. Αντ’ αυτού έχουν αποδυθεί σε έναν πλειστηριασμό εθνικής αυτοχειρίας, επιτρέποντας μεγάλες μάζες αλλοδαπών να εισέλθουν και να εγκατασταθούν ανεξέλεγκτα οπουδήποτε στην ελληνική επικράτεια. Συγχρόνως, ρητώς διαδηλώνουν ανερυθρίαστα την επιθυμία τους να μετατραπούμε σε πολυπολιτισμική κοινωνία, μολονότι όλες οι δημοσκοπήσεις εκφράζουν την αντίθετη βούληση του ελληνικού λαού.
Η Νέα Δεξιά θα ανατρέψει αυτό το σχέδιο, εργαζόμενη για την επιβολή μας νομοθεσίας και του σύστοιχου κρατικού μηχανισμού που θα τήν εφαρμόσει, τέτοιο που θα στείλει ξεκάθαρο και ηχηρό μήνυμα σε φίλους και εχθρούς ότι η Ελλάς δεν σχεδιάζει να χαθεί μέσα στο παγκόσμιο πλήθος ούτε σε αυτόν ούτε στον επόμενο αιώνα.

8. Η Νέα Δεξιά θα αναστηλώσει την ελληνική ταυτότητα και θα αναζητήσει την νέα εκδοχή της για τον 21ο αιώνα
Βασική αιτία της ανθρωπολογικής παρακμής του Έλληνα είναι η κρίση ταυτότητας που σοβεί δεκαετίες τώρα και προκλήθηκε από την από το εξωτερικό προωθούμενη διαδικασία αποδόμησης της γλώσσας, του λαμπρού παρελθόντος και διαγραφής της μνήμης του ελληνικού πληθυσμού σε μαζική κλίμακα. Ξενόφερτες ιδεολογίες, όπως η κομμουνιστική ιδέα, ο μαρξισμός, ο εθνομηδενισμός φιλελεύθερης ή αναρχικής κοπής κτλ., που μόνον η Νέα Δεξιά τολμά να κατονομάζει δημοσίως, επιτάχυναν την διάβρωση και την αλλοτρίωση. Ο Έλληνας γνωρίζει λίγα για τα 200 χρόνια ιστορίας του σύγχρονου ελληνικού κράτους, ελάχιστα για την αρχαιότητα, πλην της κλασικής περιόδου, και σχεδόν τίποτα για την χιλιόχρονη αυτοκρατορική του περίοδο. Έτσι μοιάζει με άνθρωπο που έχει υποστεί εκτεταμένες διαγραφές και κενά μνήμης και για τούτο εμφανίζει πολλαπλά «ψυχολογικά» προβλήματα, σύγχυση, αδυναμία θέσης στόχων κτλ.. Ο Ελληνισμός, μετά την βαριά οικονομική κρίση της τελευταίας δεκαετίας και την πολλαπλή διεθνή ταπείνωση, διάγει περίοδο συλλογικής κατάθλιψης και συμπλεγμάτων κατωτερότητας που δεν τού επιτρέπουν να δημιουργεί πολιτισμό ούτε να ελπίζει ότι μπορεί να ξαναγίνει αυτό που ήταν. Σταδιακά αρχίζει να πιστεύει στην προπαγάνδα ορισμένων ότι δεν ήταν ποτέ σπουδαίος, ότι η πρόσφατη ιστορική του ατυχία οφείλεται σε κάποια δήθεν γενετική του διαφοροποίηση από τους προγόνους τους, λησμονώντας ότι 100 έτη μετά την Επανάσταση του 1821 έφθασε ένα βήμα πριν την ανασύσταση της Αυτοκρατορίας του.
Η άνοδος της Νέας Δεξιάς στην εξουσία θα συνοδευθεί με ενέργειες για την ανασύνθεση της σύγχρονης ελληνικής ταυτότητας μέσα από την επιστημονική ανάδειξη του παρελθόντος, χωρίς συμπλέγματα ανωτερότητας ή κατωτερότητας, χωρίς λογοκρισία, χωρίς ιδεοληψίες του είδους, ότι τάχα π.χ. το παρελθόν μπορεί να επαναφέρει την νοσταλγία για άλλα πολιτεύματα πέρα από την Δημοκρατία. Η ελληνική γλώσσα και ιστορία θα αναστηλωθεί σε όλο το υπερτριχιλιετές μεγαλείο της, η ελληνική αρχιτεκτονική θα διακριθεί, η ελληνική φιλοσοφία θα πρωτοπορήσει και πάλι, η δημιουργία θα γίνει και πάλι κυρίαρχο γνώρισμα του Έλληνα ανάμεσα στα έθνη. Η γενιά μας θα ανεγείρει επί τέλους τα δικά της τρόπαια για να τήν θυμούνται μέσω αυτών στους επόμενους αιώνες.

9. Η Νέα Δεξιά θα αντιμετωπίσει στα μάτια τον θανάσιμο εχθρό μας
Η Τουρκία, είτε ως οθωμανική αυτοκρατορία είτε ως σύγχρονο κεμαλικό ή νεωστί ισλαμοφασιστικό κράτος, είναι ο θανάσιμος εχθρός της πατρίδας μας τους τελευταίους 10 αιώνες! Το βάρβαρο κατακτητικό γένος των Τούρκων, αφού γενοκτόνησε και εξισλάμισε την Μ. Ασία, κόντεψε να εξαλείψει τους Έλληνες και τις μοναδικές ιδιότητες τους που σμίλεψαν μέσα από τον μόχθο χιλιάδων ετών. Η Τουρκία, αφού κατέστρεψε ολοκληρωτικά την ελληνική Ιωνία, κατέλαβε την μισή Κύπρο και κράτησε την Ελλάδα μακριά από το όνειρο επαναφοράς της στην αληθινή πρωτεύουσά της Κωνσταντινούπολη, επιδιώκει την ακύρωση των αποτελεσμάτων της Ελληνικής επανάστασης του 1821 και τον τελικό αφανισμό του Ορθόδοξου Χριστιανισμού στην ελληνική κοιτίδα του.
Η Νέα Δεξιά θα επιδιώξει την εκδίωξη των Τούρκων από την Κύπρο, την εκρίζωση της τουρκικής επιρροής από την Χερσόνησο του Αίμου και την οριστική εξουδετέρωση της Τουρκίας από πρόβλημα ασφαλείας του Ελληνισμού. Το κυπριακό θα πάψει να είναι ένα ανεπιθύμητο πρόβλημα για την εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση και θα μετατραπεί σε παράγοντα υπερκαθορισμού της ελληνικής πολιτικής προς την κατεύθυνση της απελευθέρωσης της Κύπρου και της ενώσεώς της με την υπόλοιπη Ελλάδα.

10. Η Νέα Δεξιά θα ανοίξει την οδό προς ένα νέο ανθρωπολογικό μοντέλο Έλληνα, απαλλαγμένο από τις βλάβες του εκπασοκισμού και του μηδενισμού

«H προοδευτική απόσβεση των ανθρώπινων σχέσεων μειώνει σημαντικά την ποσότητα των γεγονότων από τα οποία συγκροτείται μια ζωή. Και λίγο λίγο το φάσμα του θανάτου προβάλλει εγγύτατο» (Michel Houellebecq).

Η πολιτική δεν επινοήθηκε για να υπηρετεί το κενό, να διαχειρίζεται απλώς αριθμούς, να υποθάλπει απρόσωπες μονάδες, να υπηρετεί ένα Σύστημα. Αυτό που χρειάζεται η πατρίδα μας, αλλά και η Δύση ολόκληρη αυτή την στιγμή, δεν είναι μια πολιτική τάξη που απλώς γνωρίζει να διαχειρίζεται και να βελτιώνει στατιστικά νούμερα, αλλά μια πολιτική ηγεσία που θα επαναφέρει τους Έλληνες στην αληθινή τους κατάσταση.
Ο Έλληνας τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί επίθεση στις ανθρώπινες σχέσεις, επίθεση στους συναισθηματικούς δεσμούς πάσης φύσεως: εθνικούς, κοινωνικούς, φιλικούς, οικογενειακούς, κοινοτικούς, ερωτικούς. Αυτό που βιώνει δίχως να το συνειδητοποιεί είναι πρώτα απ’ όλα επίθεση στον Άνθρωπο, στο μοναδικό του γνώρισμα να δημιουργεί σχέσεις. Οι διαπροσωπικές σχέσεις, αν δεν απονεκρώνονται, μεταστοιχειώνονται σε συναλλακτικές στην Νέα αυτή Εποχή. Οι άνθρωποι δίνουν μόνον και μόνον για να πάρουν κάτι, με συναλλακτικό μέσο όχι πάντοτε το χρήμα, αλλά και άλλα «αγαθά», όπως το βύσμα, την γνωριμία, την πρόκριση, την υπεροχή, την αναγνώριση, τις σαρκικές απολαύσεις, με αυτόθροη συνέπεια την κοινωνική σήψη σε όλα τα επίπεδα. Όλα (εκ)τρέπονται σε ήθη της Αγοράς ακολουθώντας την απλή “(οικονομική” προσταγή: «Γίνε μια τέλεια ‘ανεξάρτητη’ από κάθε δεσμό μονάδα, είτε αυτός ο δεσμός λέγεται πίστη, υπόσχεση, συγγένεια, φιλία, έρωτας, διότι είσαι η μόνη σημαίνουσα Αξία, κορυφή της πυραμίδας του σύμπαντος». Στην πραγματικότητα, όμως, για το Σύστημα το «ουδείς αναντικατάστατος» είναι η προμετωπίδα στην πύλη κάθε μοντέρνας συλλογικής του οργάνωσης, λογίζοντας τους πάντες αναλώσιμους. Για το αυτονομημένο Σύστημα το άτομο είναι «ένα δισεκατομμύριο διά ενός δισεκατομμυρίου», μια μονάδα – γρανάζι που πρέπει να είναι προσηλωμένο στην εργασία υπέρ του Συστήματος. Το σημερινό άτομο οφείλει να επιτύχει την ευτυχία του μέσα από τον εξορθολογισμό της δράσης του αποκλειστικά στην βάση της ατομικής του προόδου. Και το χαρακτηρίζουν η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και η ελευθεριότητα, διότι αποδεικνύονται στην πράξη τα πιο “χρήσιμα” ήθη στο πολύχρωμο, πολύβουο και εντατικό περιβάλλον αστικό περιβάλλον. Έτσι το μηδενιστικό Άτομο οργανώνεται στην βάση της ιδεολογικής ευκαμψίας, της υπολογιστικής οσφυοκαμψίας και του ηθικού χαμαιλεοντισμού. Οι αρχές, οι αξίες και τα ιδανικά ενταφιάζονται ως παρωχημένες και επικίνδυνες συνήθειες, γιατί εμποδίζουν, γιατί δεσμεύουν, γιατί προϋποθέτουν ένα και μοναδικό, erga omnes συνεπές προς τον εαυτό του Εγώ.
Η Νέα Δεξιά θα αναστρέψει την προϊούσα μεταμόρφωση των ανθρώπων σε άδεια προσωπεία, σε θλιβερές ασημαντότητες και αναλώσιμα ανταλλακτικά μιας ματαιόδοξης διαδικασίας. Η επέλαση της αλλοτρίωσης και του μηδενισμού θα τερματισθεί, η ανθρωπολογική έκπτωση του Έλληνα θα ανακοπεί. Και τούτο θα επιτευχθεί με παρεμβάσεις στους θεσμούς (Οικογένεια, Εκκλησία, Στρατός, Αστυνομία, Σχολείο, Κοινωνικά δίκτυα, Αθλητικοί Σύλλογοι και Εταιρείες, Κοινοβούλιο, Κυβέρνηση, Συνδικαλιστικές οργανώσεις, Δικηγορικοί, ιατρικοί και λοιποί Σύλλογοι κτλ.), δηλαδή στα «εργοστάσια» που συναρμολογούν τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα των νέων Ελλήνων. Οι παρεμβάσεις αυτές θα περιλαμβάνουν: α) προστασία των ανθρώπων που έχουν μείνει κατά το δυνατόν ανεπηρέαστοι από την μηδενιστική λαίλαπα και τον φασισμό των woke κινημάτων, β) πολύπλευρη εκπαίδευση στην φροντίδα του Άλλου, γ) ηθικό προσανατολισμό στις κατευθύνσεις της ακεραιότητας, της ειλικρίνειας και της εντιμότητας μέσα από κίνητρα και ανταμοιβές ώστε κατόπιν αυτές οι αξίες να επιλέγονται εντελώς ελεύθερα, χωρίς υλικά ή ηθικά ανταλλάγματα, δ) εισαγωγή στην διαδικασία της εσωτερικής εργασίας, της αυτεπίγνωσης και αυτοκατανόησης, ε) ανάπτυξη δεξιοτήτων συνεργασίας και διαλόγου, στ) ενίσχυση της συλλογικής μνήμης προς συγκεκριμένο σκοπό, ζ) έμφαση στο περιεχόμενο και όχι στους τύπους, την εικόνα ή σε άλλα δευτερεύοντα εξωτερικά γνωρίσματα, η) επαφή με την επιστημονική πραγματικότητα προς διάλυση ιδεολογικών μύθων και πρωτόγονων δεισιδαιμονιών, θ) απελευθέρωση των Ελλήνων από τους μηχανισμούς που τούς κατάσχουν τον υπαρξιακό χρόνο (γραφειοκρατία, πολυνομία, παχύδερμο κρατικό μηχανισμό κτλ.), ι) επαναφορά μιας προσαρμοσμένης στο νέο εργασιακό περιβάλλον κουλτούρας επιβραδύνσεως (προστασία αργιών, ωραρίου), και ια) εγκαθίδρυση αξιοκρατικών μηχανισμών προς ανάδειξη των ικανών σε ευρεία κλίμακα.

Προηγούμενο άρθροΠΕΝΤΕ (5) ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΙΓΝΙΟΥ
Επόμενο άρθροΠαλαιολόγος Γεώργιος #υποψήφιος με την #ΕΘΝΙΚΗ_ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στη Λέσβο