Για τη ληστεία στο κέντρο της Αθήνας

Με αφορμή την δημοσιότητα γύρω από το θέμα της ληστείας με την τραγική κατάληξη σε κατάστημα στο κέντρο των Αθηνών, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Παναγιώτης Δούμας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Με την ιδιότητα του επιχειρηματία, του τ. αντιπροέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, αλλά και του πολλάκις ληστευθέντα καταστηματάρχη, θέλω να εκφράσω τη βαθύτατη συμπάθειά μου στον συνάδελφό μου κοσμηματοπώλη, ο οποίος διαπομπεύεται τις τελευταίες ημέρες από την εγχώρια ελίτ του παραλόγου, της διαστροφής και της παρακμής. Διαπομπεύεται, έχοντας μετατραπεί από θύμα σε θύτης και αφήνεται τόσο αυτός όσο και η επιχείρησή του έρμαιο στα νύχια του εσμού, που λυμαίνεται όχι μόνον τους δρόμους της Αθήνας αλλά ολόκληρη την καθημερινότητά μας.
Καλούμε την πολιτεία να προστατεύσει τον εν λόγω πολίτη, την οικογένειά του, την περιουσία του και την επιχείρησή του. Καλούμε όμως και την κοινωνία και τον επιχειρηματικό κόσμο να του συμπαρασταθούν, αντιλαμβανόμενοι ότι ανά πάσα στιγμή οιοσδήποτε θα μπορούσε να βρεθεί στη θέση του, όπως άλλωστε έχει συμβεί με όλο και μεγαλύτερη συχνότητα στο πρόσφατο παρελθόν.
Εάν τα ανωτέρω δεν συμβούν, φοβούμαι ότι η Δικαιοσύνη δεν θα μπορέσει να επιτελέσει ανεμπόδιστα και ανεπηρέαστα το έργο της. Το πλήγμα για το κοινό περί δικαίου αίσθημα των πολιτών θα πληγεί ακόμη περισσότερο και το μέλλον για το ελληνικό κράτος δικαίου (;) θα διαγράφεται ζοφερό και επικίνδυνο».

Προηγούμενο άρθροΠόρισμα Παρασκευόπουλου για τα ΑΕΙ
Επόμενο άρθροΗ συμφωνία των Πρεσπών «ψόφησε»