Γαλιούρης Απόστολος. Υποψήφιος με την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στην Β’ Θεσσαλονίκης

Γαλιούρης Απόστολος
#υποψήφιος με την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
στην Β’ Θεσσαλονίκης
Ο Απόστολος Γαλιούρης γεννήθηκε στον Σταυρό Θεσσαλονίκης, το 1953. Υπηρέτησε στον Ελληνικό Στρατό κατά τη διετία 1973-75.
Από το 1976, κατοικεί στην Ολλανδία. Είναι παντρεμένος με την Κάρλα, και έχει δύο γιούς, τον Μάικλ και τον Ντένις.
Στην Ολλανδία σπούδασε Χημική τεχνολογία.
Εργάστηκε στο τμήμα Operating τού διυλιστηρίου της Texaco και, αργότερα, στο διυλιστήριο της ΒΡ Europoort BPRR, τμήμα Operating.
Επί 7 έτη ήταν μέλος 11μελούς επιτροπής, με δικαίωμα βέτο, και εργάστηκε σε διάφορες ομάδες εργασίας, όπως σε θέματα συστήματος αξιολόγησης προσωπικού, κ.ά. Υπήρξε μέλος Επιτροπής Ασφαλείας VGM (Ασφάλεια, Υγεία, Περιβάλλον ), καθώς και ετήσιο μέλος, R.I.E risk inventarisatie evaluation.
Έχει δύο διπλώματα Πυροσβέστη από το υπουργείο Εσωτερικών της Ολλανδίας, με εκπαιδεύσεις σε τακτά διαστήματα, όλα τα χρόνια, και με μεγάλη εμπειρία σε έκτακτες καταστάσεις.
Επίσης, σε μια δύσκολη περίοδο εγκληματικότητας για την Ολλανδία, κατατάχτηκε προσωρινά στην Αστυνομία, Korps Rotterdam Rijnmond, για να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.
Στις σπουδές του συμπεριλαμβάνεται και η Veiligheidskunde (εργατική νομοθεσία, αναλύσεις ατυχημάτων, εργονομία χώρων εργασίας κ.λπ.).
Σε όλη τη διάρκεια της ζωής του ασχολείται με αθλητικές δραστηριότητες. Είναι ακόμη ενεργός Αλεξιπτωτιστης ελεύθερης πτώσης, με περισσότερα από 850 άλματα. Από το 1983 μέχρι το 1992, κάθε Νοέμβριο, στη γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας, ερχόταν από την Ολλανδία και συμμετείχε στις επιδείξεις Ελεύθερης Πτώσης, σε αεροδρόμια του λεκανοπεδιου της Αθήνας. Επίσης είναι σκοπευτής και μέλος της Ολλανδικής KSVR στο Ρότερνταμ, μαζί με τους γιους του.
Ο Απόστολος Γαλιούρης δήλωσε:
“Σ’ αυτήν τη δύσκολη και επικίνδυνη περίοδο, την οποία περνάει η Ελλάδα μας, θέλω να προσφέρω στον τόπο, όπου γεννήθηκα, μέσα από τις τάξεις της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. Αγαπημένη μου έκφραση:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΜΟΝΟ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ!”
Περισσότερα για τον Απόστολο Γαλιούρη:

 

Προηγούμενο άρθροΚαλαϊτζίδου Παρασκευή. Υποψήφια με την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στο Νομό Καβάλας
Επόμενο άρθροΗ Πολιτισμική Ταυτότητα Μεταναστών ως Παράγοντας Ενσωμάτωσης και Εθνικό Συμφέρον