Βλάχος Γεώργιος. Υποψήφιος με την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στη Β’ Πειραιά

Βλάχος Γεώργιος
#υποψήφιος με την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
στη Β’ Πειραιά
Γεννήθηκε το 1965 και με καταγωγή από τη Λακωνία μεγάλωσε στην Αθήνα και στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά με τον οποίο συνδέεται συναισθηματικά και επαγγελματικά. Διατηρεί κατοικία στη Σαλαμίνα. Ο πατέρας του ήταν Ληξίαρχος Πειραιά.
Είναι Διοικητικός & Πολιτικός Επιστήμονας- Οικονομολόγος, απόφοιτος του ΕΚΠΑ (με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις) και της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (ΜSc) με τίτλο «Παγκόσμιες Προκλήσεις & Συστήματα Αναλύσεων» (Global Risks and Analytics) και κατεύθυνση στην «Ανάλυση δεδομένων στην Παγκόσμια Πολιτική» (Data Analysis in Global Politics) με υποτροφία αριστείας από το ΠΑΠΕΛ.
Χρημάτισε διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Φαήλου Κρανιδιώτη, ως υποψηφίου Βουλευτή της Β΄ Πειραιά, από το 2012 έως το 2015.
Με την ιδιότητα του μόνιμου ανώτερου Αξιωματικού, διετέλεσε επί σειρά ετών σε επιχειρησιακές και επιτελικές θέσεις ευθύνης του ΠΝ και ευρύτερα του ΥΠΕΘΑ και του ΓΕΕΘΑ, κυρίως στους τομείς της εσωτερικής αξιολόγησης (Ιnternal Αuditοr), της εφοδιαστικής αλυσίδας (Logistics) και των διοικητικών συμβάσεων (Procurement).
Από το 2013 απασχολείται στον ιδιωτικό τομέα, μεταξύ άλλων ως εμπειρογνώμονας-σύμβουλος Οργανισμών σε θέματα Διοίκησης-Οικονομίας-Logistics, ως εκπαιδευτής ενηλίκων με σπουδές έως το μεταπτυχιακό επίπεδο, ως αξιολογητής σε διαδικασίες και σχήματα πιστοποίησης φυσικών προσώπων κατά ISO 17034 και ως ερευνητής-συγγραφέας άρθρων σε εγχώρια και διεθνή επιστημονικά περιοδικά, στα πεδία της Διεθνούς Πολιτικής και των Logistics.
Επιπλέον είναι μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών, του Εθνικού Μητρώου Επιτελικών Στελεχών του ΑΣΕΠ, του Μητρώου Εκπαιδευτών Κολεγίων του ΥΠΕΠΘ, του Μητρώου εισηγητών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, καθώς και ενεργός εισηγητής του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης στα γνωστικά αντικείμενα «Διαχείριση και ανάπτυξη ανθρωπίνου δυναμικού», «Δημόσια οικονομικά και δημοσιονομική πολιτική», «Δημόσιες συμβάσεις», «Χρηματοδοτικά εργαλεία» και «Πολιτική & διοικητική οργάνωση του δημόσιου τομέα». Επιπρόσθετα είναι ακαδημαϊκά υπεύθυνος στο πρόγραμμα μεταπτυχιακής επιμόρφωσης «Υλοποίηση Διαγωνισμών και Διαχείριση Συμβάσεων» του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Ο Γιώργος Βλάχος δήλωσε:
“Κίνητρο για να πολιτευτώ με την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, συνιστούν οι πατριωτικές θέσεις της και οι διακηρυγμένες μεταρρυθμιστικές πολιτικές της με στόχο να τεθεί φραγμός στην ηθική, πολιτιστική και οικονομική παρακμή, για να δημιουργήσουμε επιτέλους μία χώρα πρότυπο φιλελεύθερης αστικής δημοκρατίας αντάξια της ιστορίας και του πολιτισμού της.
Με προσήλωση στη νομιμότητα και στη διαφάνεια,
Γιώργος Π. Βλάχος”
Περισσότερα για τον Γιώργο Βλάχο:
Προηγούμενο άρθροΠαναγιωτίδης Παναγιώτης Υποψήφιος με την #ΕΘΝΙΚΗ_ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στη Β’ Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροΤο διαβάσαμε και αυτό ….