Αραβαντινός Κωνσταντίνος Υποψήφιος με την #ΕΘΝΙΚΗ_ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στο Νομό Καφαλληνίας

Αραβαντινός Κωνσταντίνος
στο Νομό Καφαλληνίας
“Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Αραβαντινός. Γεννήθηκα στο Αργοστόλι της Κεφαλλονιάς, το 1969.
Η οικογένεια του πατέρα μου ασχολιόταν πάντα με τη μεταφορά επιβατών, δραστηριότητα την οποία συνεχίζω και εγώ, μέχρι σήμερα.
Ο παππούς μου, ο Γεράσιμος, στις αρχές της δεκαετίας του 1920, πέρασε από τις άμαξες στα αυτοκίνητα. Η μαμά μου προέρχεται από αγροτική οικογένεια, που είχε ασχοληθεί και με το εμπόριο αγροτικών προϊόντων.
Είμαι παντρεμένος με την Stacey Hames, και μπαμπάς δύο αγοριών, του Καίσαρα (2008) και του Διαμαντή (2011).
Ξεκίνησα να εργάζομαι από 12 χρονών, βοηθός σερβιτόρου, σε εστιατόριο της κεντρικής πλατείας του Αργοστολίου. 16 ετών, δούλεψα στην οικοδομή και, λίγο αργότερα, αξιοποιώντας τα Αγγλικά μου, δούλεψα σερβιτόρος στο Καστέλο.
Υπηρέτησα τη στρατιωτική θητεία μου ως Στρατονόμος. Όταν απολύθηκα, δούλεψα στο ταξί του πατέρα μου, σε συνεργεία αυτοκινήτων, σε μηχανουργείο, σε αμπέλια και σε ελιές.
Είμαι απόφοιτος του τεχνικού λυκείου Ληξουρίου (πρώην Βαλλιάνειος Υπομηχανικών) και των σχολών Δέλτα.
Όταν φοιτούσα στις σχολές Δέλτα, τα απογεύματα, εργαζόμουν στο συνεργείο αυτοκινήτων Γιαννακάκη, στην Αθήνα, συμμετέχοντας κι εγώ στη βασική ομάδα τεχνικής υποστήριξης αυτοκινήτων ράλι, κατά τη συμμετοχή τους στο 38ο Ράλι Ακρόπολις, όπου και καταφέραμε την 2η θέση στα γκρουπ Α.
Πάντα μού κινούσαν την περιέργεια οι επιστήμες, και μελετώ, καθώς μου αρέσει η διά βίου μάθηση. Από μικρός, είχα μεγάλη κλίση στη μηχανολογία και στη φιλοσοφία. Έχω ασχοληθεί με πολλά σπορ, όπως τρέξιμο, κολύμπι, ποδηλασία δρόμου και βουνού, αιωροπτερισμός, μοτοσυκλέτες εκτός δρόμου, και άλλα.
Συντάσσομαι με την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, γιατί έχω βαρεθεί τη μιζέρια, που κυνηγάει την όμορφη, ένδοξη πατρίδα μας, και επειδή με αηδιάζει η πολιτική των συστημικών αλλά και των μικρότερων κομμάτων ενάντια στη λογική και στο κοινό όφελος.”
Περισσότερα για τον Κωνσταντίνο Αραβαντινό:
Προηγούμενο άρθροΠαπαδόπουλος Βασίλειος. Υποψήφιος με την ΕΘΝΙΚΗ_ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στο Νομό Πέλλης
Επόμενο άρθροΠαπαδόπουλος Κυριάκος. Υποψήφιος με την #ΕΘΝΙΚΗ_ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στο Νομό Σερρών