Ανακοίνωση της Νέας Δεξιάς για τη διαμάχη Καμμένου Κοτζιά

H ελληνική κοινή γνώμη παρακολουθεί τις τελευταίες ημέρες τη διαμάχη μεταξύ του πρώην Υπουργού εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, η οποία σχετίζεται με τη συμφωνία των Πρεσπών και τα συμφέροντα που βρίσκονται πίσω της. Oι Έλληνες ενημερώνονται για τις εκατέρωθεν βολές του ενός προς τον άλλον και ακούνε από τα πλέον επίσημα χείλη καταγγελίες για τον διεθνή κερδοσκόπο Τζορτζ Σόρος, ο οποίος αναφέρεται ότι έχει χρηματίσει μέλη της Ελληνικής κυβέρνησης ούτως ώστε να προωθηθεί και να κυρωθεί η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.
H Δικαιοσύνη πρέπει να επιληφθεί άμεσα του ζητήματος και να μην αφήνει να αιωρούνται καταγγελίες, οι οποίες (σε περίπτωση που είναι βάσιμες) φανερώνουν ότι βρισκόμαστε ενώπιον μίας άνευ προηγουμένου εκποίησης των εθνικών μας δικαίων και μιας κατάπτυστης προδοσίας.
Και ο κ Καμμένος και ο κ Κοτζιάς πρέπει να κληθούν από τις αρχές του τόπου ώστε να δώσουν εξηγήσεις. Οι τηλεοράσεις, οι διαδικτυακοί τόποι και τα ραδιόφωνα δεν είναι χώροι κατάλληλοι για την εξέταση ζητημάτων που αφορούν τη λειτουργία του πολιτεύματος και την εθνική ασφάλεια.

Προηγούμενο άρθροΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Το ΠΑΣΟΚ ως εγκληματική οργάνωση
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση του Τομέα Γυναικών της Νέας Δεξιάς για την επέτειο του “ΟΧΙ”