Αγάντα να κατεβάσει ο Μήτσος γάλα

Υπάρχει ένα βιβλίο που έχει γίνει και ταινία, με ένα ψυχιατρείο έξω από το Παρίσι, όπου οι ψυχασθενείς έχουν καταλάβει τη διεύθυνση και έχουν κλειδώσει και χαπακώσει στα υπόγεια τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, όπου πάει ένας νέος ψυχίατρος, αναλαμβάνει καθήκοντα και στην αρχή δεν παίρνει χαμπάρι και μετά γίνεται της Κορέας.

Δεν θυμάμαι τον τίτλο, αλλά ήταν φοβερή ταινία και κάπως έτσι μοιάζουν τα πράγματα στη χώρα, όπου σαλεμένες και απροσάρμοστες μειονότητες έχουν καβαλήσει στον σβέρκο την πλειονότητα, τη λογική, την ίδια τη φύση, και κάθε τόσο ασχολούμαστε με ό,τι παπάτζα κατεβάσει η γκλάβα του πολιτισμικού μαρξισμού.

Πήγε λοιπόν να γίνει ένα συνέδριο για τη «Γονιμότητα και την αναπαραγωγική αυτονομία» και επειδή το σποτ του συνεδρίου έλεγε σκληρές αλήθειες για την ανάγκη ενημέρωσης των γυναικών για τον ρόλο της ηλικίας, αφού προβεβηκούσης μειώνεται η γονιμότητα και αυξάνονται οι κίνδυνοι για μητέρα και κυοφορούμενο, βγήκαν όλοι οι καλικάντζαροι της «πολιτικής ορθότητας» και στήσανε χορό.

Η ΠτΔ απέσυρε την αιγίδα της, η ΕΡΤ και η κυβέρνηση διά του αστροπέλεκα Λιβάνιου άδειασαν το συνέδριο και ακολούθησαν, ώσπερ μιμητικές κοκκινόκωλες μαϊμούδες, τηλεπερσόνες, τραγουδιάρες, ελαφρολαϊκοί φρούληδες, ντιντήδες, παρουσιάστριες, η σάρα και η μάρα του life style και μερικοί που πάντα γλείφουν το δάχτυλο, το σηκώνουν ψηλά και πάνε κατά κει που φυσά ο δύσοσμος άνεμος, από την Αριστερά, τα μπαρ της Μυκόνου και τις πνευματικές ακαδημίες των πρωινάδικων.

Εξέχουσες προσωπικότητες εμέμφθησαν τους γιατρούς και τους ιεράρχες που θα συμμετείχαν. Απορώ πώς το Έθνος πορεύτηκε τόσους αιώνες χωρίς κομμωτές, μοντέλα, παρουσιάστριες, αναλυτές μόδας, τηλεριαλιτζούδες και άλλους πνευματικούς ταγούς, που ανάμεσα σε κουτσομπολιό, βρακιά, τραγουδάκια κάνουν και κοινωνική παρέμβαση.

Αν ήταν συνέδριο για τα «δικαιώματα» του παρενδυτικού πιτσιλωτού λαγού ή του ριγέ γκέι κοάλα, για την ενσωμάτωση, έτσι λέγεται χαριτωμένα το μπαστάκωμα όσων μπουκάρουν παράνομα, η ΠτΔ και όλοι αυτοί οι φελλοί που κάνουν ορθοπολιτικες δηλώσεις αγανάκτησης θα διαρρηγνύανε τα ιμάτιά τους υπέρ.

Τώρα ενοχλήθηκαν λέγοντας ψέματα πως η γυναίκα τάχα εμφανίζεται στο βίντεο χωρίς ελεύθερη βούληση και ως μέρος της αναπαραγωγικής διαδικασίας. Το πρώτο είναι ψευδές και το δεύτερο ψυχεδελική παράνοια, διότι έχω την αμυδρά εντύπωση ότι εξαπανέκαθεν, από τότε που βγήκαν οι πέτρες και κυνηγούσαμε τα μαμούθ με τσεκούρια από σχιστόλιθο, η μάνα ήταν και είναι βασικό κομμάτι της αναπαραγωγικής διαδικασίας. Χωρίς αυτήν, δεν.

Μέχρι τώρα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες, ο Φρούλης ή άλλος χαριτωμένος δεν έχει μείνει έγκυος. Το προσπαθεί νυχθημερόν, πονάει γι΄ αυτό, αλλά τζίφος. Αλλιώς θα του είχε κάνει βίντεο η Στέγη Γραμμάτων και Εμετού.

Ποιον ενοχλεί η αλήθεια για την υπογεννητικότητα; Όσους μισούν το Έθνος, στην ουσία αδιαφορούν για τις γυναίκες και επιθυμούν να λύσουν το πρόβλημα του δημογραφικού μαρασμού με τη βλαμμένη μέθοδο Μπίστη, με εισαγωγή μουσαφιραίων.

Βέβαια, αφού τοποθετήθηκε η πνευματική ηγεσία του τόπου, η Γαρμπή και η Συνατσάκη, τι να πούμε τώρα; Τι να τους κάνεις τους γιατρούς, τους ιεράρχες, όταν ρίχνει δυο τάλαρα άποψη η διάδοχος της Υπατίας, Ελεονώρα Μελέτη; Έχουν δικαίωμα; Βεβαίως, αλλά να κριθεί κατά την αξία και τον φορέα της άποψης.

Αν η αλήθεια δεν σας αρέσει, σιγήστε τη, συκοφαντήστε τη, διαστρεβλώστε τη. Ας πεθάνει η χώρα, ας μην ολοκληρωθεί η ζωή των γυναικών, που ναι, η μητρότητα το κάνει αυτό.
Θα πουν βέβαια κάτι οργισμένες, τι να τα κάνετε τα παιδιά, αφού θα έρθουν οι νταβραντισμένοι και επιδοτούμενοι που στέλνει ο Ερντογάν και όταν υπάρχουν οι γάτες; Οργή στα κοινωνικά δίκτυα; Σοβαρά; Οργή για τον κάλο στον εγκέφαλο όσων υποστηρίζουν τον θάνατο και τον εποικισμό.

Η επόμενη πίστα είναι να κηρυχθεί η εμμηνόπαυση ανύπαρκτη και φασιστική. Αφού έχουμε «γυναίκες» με όλα τα καλαμπαλίκια τους ακέραια, που κατουράνε όρθιες, και «άντρες» με μήτρα, γιατί έτσι νιώθουν, να το ρυθμίσει και αυτό ο πολιτισμικός μαρξισμός που προσκυνάει και η κυβέρνηση του Κυριάκου.

Υπάρχει μια μικρά τεχνική δυσκολία για να γκαστρωθεί ο Μήτσος, αλλά συνεχίζονται οι προσπάθειες. Δεν μπορεί, κάποια ινφλουένσερ, κάποια τηλεπερσόνα, βοηθός πιστολάκι, θα βρει τη λύση. Αρκετά με την ακροδεξιά φύση και τη φασιστική ιατρική, κατασκευάσματα του ιμπεριαλισμού και του καπιταλισμού, που εμποδίζουν την μπρόοδο.

Νομίζω, το ζήτημα της αναπαραγωγής, τεκνοποιίας, δημογραφικού κ.λπ., αφού τοποθετήθηκε η πρωτοβάθμια Ακαδημαϊκή Επιτροπή από τραγουδιάρες και ινφλουένσερ, πρέπει να πάει στη Δευτεροβάθμια Ακαδημαϊκή Επιτροπή, όπου είναι η βαριά πνευματική διανόηση, Φαίη Σκορδά, Φώτης Σεργουλόπουλος κ.λπ. Είδαμε πού φτάσαμε με την πνευματική καθοδήγηση, το «παπαδαριό», όπως λένε κάτι διακορευμένες Εστιάδες της «προόδου», που είχαμε τόσους αιώνες. Ας εμπιστευθώμεν τα βαριά χαρτιά της επιστήμης και του πνεύματος.

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης – Δικηγόρος, Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

Προηγούμενο άρθροΔήλωση του Γραμματέα Γεωργίας, Κτηνοτροφίας και Αλιείας Π. Καραλάζου για την φορολογία των σκαφών αναψυχής.
Επόμενο άρθροΜε απόφαση του Προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Ο κ. Ηλίας Κωστόπουλος αναλαμβάνει Γραμματέας Εθνικής Αμύνης.