Έλληνας Ιωάννης Υποψήφιος με την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στο Νομό Ηλείας

Έλληνας Ιωάννης
#υποψήφιος με την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
στο Νομό Ηλείας
Γεννήθηκε στο Άνω Κουρτέσι Ηλείας, το 1970, όπου και έμεινε έως τα 19 του χρόνια. Μέσα σε μια αγροτική/παραδοσιακή οικογένεια, έμαθε από πρώτο χέρι τους αγώνες και τις αγωνίες της μικρομεσαίας αγροτιάς. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών τέκνων.
Κατατάχθηκε στην Πολεμική Αεροπορία ως υπαξιωματικός και υπηρέτησε για 28 συνολικά έτη. Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του, απέκτησε γνώσεις και ειδικότητες, όπως τΆμυνας Αεροδρομίου, Εκπαιδευτής Επίγειας Άμυνας και Φρούρησης, χειριστής οπλικού συστήματος, του διασώστη σε θέματα πολιτικής προστασίας και εκπαιδευτής σε θέματα πυρηνικού – βιολογικού – χημικού πολέμου.
Έχει στελεχώσει θέσεις διοικητικές και υπηρεσιακές και σε γραφείο Ασφαλείας, ενώ συμμετείχε σε εθνικές και ΝΑΤΟϊκές ασκήσεις, με επιχειρησιακά καθήκοντα, αλλά και σε κέντρα επιχειρήσεων. Ολοκλήρωσε επιτυχώς σεμινάρια και σχολεία της Πολεμικής Αεροπορίας και του Στρατού Ξηράς, καθώς και Διακλαδικά.
Μιλάει Αγγλικά.
Συμμετείχε στα Δ.Σ. των Συλλόγων γονέων-κηδεμόνων όλων των βαθμίδων, σε ενώσεις γονέων, εκπαιδεύτηκε σαν εθελοντής σε ομάδες διάσωσης και σε εφεδρικό σωματείο υλοποιώντας την ιδιότητα του Έλληνα Πολίτη – Οπλίτη. Είναι ενεργό μέλος στο Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Ανατολικής Αττικής, μέλος στο ΔΣ του πολιτιστικού Συλλόγου Πελοποννησίων του Δήμου Αχαρνών.
Ως μέλος πλέον ομάδας ελαιοπαραγωγών, στην περιοχή της καταγωγής του (Ηλεία), ασχολείται και με την πρωτογενή παραγωγή, υλοποιώντας έναν στόχο και μια οικογενειακή παράδοση στην αγροτική οικονομία.
Έχοντας γαλουχηθεί σε ένα περιβάλλον οικογενειακό αλλά και στρατιωτικό, όπου το ήθος, η εντιμότητα, ο σεβασμός, το καθήκον και η προσφορά στην Πατρίδα αποτελούν υψηλές αξίες, που διέπουν τη ζωή του, ένιωσε την ανάγκη να προσεταιριστεί και ανθρώπους με ανάλογες αξίες. Αυτό τον οδήγησε στην αναζήτηση οράματος και ανθρώπων που θα μοιράζονταν τις ίδιες αξίες και θα πάλευαν γι’ αυτές.
Και δεν θα υπήρχαν άλλοι καλύτεροι εκφραστές αυτών των αξιών, από τον Φαήλο Κρανιδιώτη και τον Θάνο Τζήμερο, αλλά και των εξαιρετικών συνεργατών τους. Άνθρωποι ακέραιοι, δημοκράτες, πατριώτες αγνοί, με όραμα ξεκάθαρο, αρχές σταθερές και αξίες σοβαρές, αποτέλεσαν το έναυσμα αλλά και την ελπίδα για τη συμμετοχή του στη μεγάλη προσπάθεια: αυτής της αναμόρφωσης, της μεταρρύθμισης του Κράτους, της υπέρβασης κάθε παλαιοκομματικής και αντεθνικής αντίληψης, που κρατάει χαμηλά τη δημιουργικότητα και την αξιοσύνη του Λαού μας, μέσα από καθαρές – ρεαλιστικές λύσεις, πατριωτικές προτάσεις.
Προηγούμενο άρθροΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΛΩΣΗ ΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ;
Επόμενο άρθροΜέτριοι εναντίον γελοίων μηδενιστών.