Με αφορμή τις δηλώσεις του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, ο Γραμματέας Μεταναστευτικού – Δημογραφικού της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Γιάννης Παγώνης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο κ. Μουζάλας και η ανίκανη συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μετέτρεψαν χωρίς δεύτερη σκέψη ένα πολεμικό πλοίο σε hot spot. Τώρα απειλούν και με επιτάξεις ξενοδοχείων προκειμένου να στεγαστούν λαθρομετανάστες, που θα έπρεπε ήδη να είχαν πάρει τον δρόμο της επιστροφής για τις χώρες τους.
Δεν τους αρκεί ο χρηματοδοτούμενος εποικισμός με τις ενοικιάσεις διαμερισμάτων. Επιβουλεύονται τώρα και τις περιουσίες του κόσμου, αυτές για τις οποίες οι πολίτες έχουν μοχθήσει και έχουν φορολογηθεί βαριά. Μοναδικός σκοπός τους είναι, οι «αλληλέγγυοι» κάθε είδους να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τους λαθρομετανάστες ως μέσο βιοπορισμού.
Η αθλιότητα και το θράσος τους δεν έχουν όριο.
Ας μετονομάσουν το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής σε «Υπουργείο Υποδοχής και Φιλοξενίας Λαθρομεταναστών», αφού μεταναστευτική πολιτική ούτως ή άλλως δεν έχουμε.»

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>