Το Σάββατο 07 Οκτωβρίου  2017, ο Πρόεδρος Ηλίας Κωστόπουλος και το μέλος Νικόλαος Γεωργίου του Περιφερειακού Συμβουλίου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Θεσσαλονίκης, συμμετείχαν στο 10ο Διεθνές Συνέδριο Πολυτέκνων που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη, με θέμα «Η Δημογραφική Κατάρρευση της Ελλάδος: Η Αθέατη Γενοκτονία”.

Το Συνέδριο διοργανώθηκε από την Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων  Ελλάδος που εδρεύει στην Αθήνα και τον Σύλλογο Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης «Οι Άγιοι Πάντες”.

Η μέχρι σήμερα πολιτική για το μεγάλο Εθνικό πρόβλημα του δημογραφικού, κατέδειξε ότι υπήρξε αποσπασματική και αναποτελεσματική, αφού ο κατήφορος της υπογεννητικότητας συνεχίζεται. Οι επιπτώσεις από την ακάθεκτη πληθυσμιακή μείωση των αυτοχθόνων Ελλήνων είναι πολλές και δυσάρεστες για το μέλλον του Ελληνισμού.

Αποτελεί κοινή ομολογία και γεγονός ότι σήμερα η Πατρίδα μας έχει μεταβληθεί σε χώρα γερόντων και το χειρότερο είναι ότι δεν διαφαίνεται ελπίδα και προοπτική για να ξαναζωντανέψει, αφού η πολιτική ηγεσία της Πατρίδος μας, είτε κυβερνώσα είτε αντιπολιτευόμενη, είναι παντελώς αδιάφορη. Ακόμη και τώρα μπροστά σ’ αυτή την θλιβερή κατάσταση της χώρας μας, η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, το μόνο που κάνει είναι να πλήττει συνεχώς τις πολύτεκνες οικογένειες.

Η πολιτεία έχει Συνταγματική υποχρέωση να σχεδιάζει και να εφαρμόζει δημογραφική πολιτική και να λαμβάνει προς τούτο τα αναγκαία μέτρα.Οι γεννήσεις το πρώτο εξάμηνο του 2017 είναι μόνον 43.265 και το 21% του πληθυσμού της Πατρίδος μας αποτελείται από ηλικιωμένους άνω των 65 ετών, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει μεγάλη φυγή των νέων στο εξωτερικό, για τους οποίους η Ελλάδα έχει ξοδέψει ουκ ολίγα χρήματα, χωρίς να έχουν και την διάθεση επιστροφής στην Πατρίδα.

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>