Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πολιτική πρόταση της Νέας Δεξιάς υποδέχτηκαν οι κάτοικοι της περιοχής των Μεσογείων τον Πρόεδρο του κόμματος κ. Φαήλο Κρανιδιώτη και τα στελέχη του στην πρώτη πολιτική εκδήλωση στην περιφέρεια Αττικής που πραγματοποίησε το κόμμα την προηγούμενη Τρίτη (8 Μαΐου 2018) στο Κορωπί.

Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία λόγω του πολυπληθούς κοινού των πολιτών που την παρακολούθησαν, οι οποίοι εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για τα ζοφερά προβλήματα της καθημερινότητας που βιώνουν οι Έλληνες στο σύνολό τους.

Στην κατάμεστη αίθουσα Παπασίδερη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορωπίου ο κ. Κρανιδιώτης μίλησε για την αναγκαιότητα ίδρυσης της Νέας Δεξιάς, ενός λαϊκού πατριωτικού κόμματος, μιας αληθινής Δεξιάς απο συντηρητικούς κανονικούς ανθρώπους, ένα κόμμα ταυτότητας, που υπερασπίζεται τους νοητούς πυλώνες του Έθνους, Οικογένεια και Ορθοδοξία. Ανέλυσε τις θέσεις του κόμματος για το μεταναστευτικό και δημογραφικό και έδωσε έμφαση στην ανεξάρτητη πατριωτική στάση μέσα στην Ευρώπη, σε συνεργασία με τα άλλα πατριωτικά κόμματα, στηλίτευσε δε την πολιτική του «δικαιωματισμού», την επίθεση του πολιτισμικού μαρξισμού κατά της κανονικής οικογένειας, με την συνέργεια της ΝΔ. Παράλληλα απάντησε σε μια σειρά καταιγιστικών ερωτημάτων αναφορικά με τοπικά προβλήματα αλλά και γενικότερα πολιτικά ζητήματα της χώρας μας.

Οικοδεσπότης της εκδηλώσεως ήταν ο Κορωπιώτης Αναπληρωτής Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δεξιάς, κ. Πέτρος Νικολού, ενώ για τα σύγχρονα προβλήματα των οικισμών της περιοχής των Μεσογείων τοποθετήθηκε η Συντονίστρια Ανατολικής Αττικής κα Κυριακή Καρύδη. Στην εκδήλωση, σύντομη παρέμβαση έκανε και ο Αντιπρόεδρος του κόμματος κ. Παναγιώτης Δούμας.

Νέα Δεξιά
Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δεξιάς λειτουργεί σε καθημερινή βάση και είναι στην διάθεση όλων των δημοσιογράφων. Τα στοιχεία επικοινωνίας του γραφείου είναι:
Τ: 211 1980 118
Κ: 694 300 64 00
E: press@neadexia.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>