Ο Έλληνας Επίτροπος Μετανάστευσης της Ε.Ε. κ. Αβραμόπουλος, με άρθρο του στην ιστοσελίδα politico.eu, ανακοινώνει σήμερα την αδυναμία της Ευρωπαϊκής Ένωσης να αποκρούσει τα μεταναστευτικά ρεύματα και προτείνει την ένταξη και ενσωμάτωση των μεταναστών μέσω της ανάπτυξης ανάλογων πολιτικών.
Στη συνδιάσκεψη των κομμάτων του Κινήματος της Ευρώπης των Εθνών και της Ελευθερίας (E.N.F.), που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο με τη συμμετοχή της Νέας Δεξιάς, συμφωνήθηκε ότι ο επαναπατρισμός των λαθρομεταναστών αλλά και η αυστηροποίηση του πλαισίου χορήγησης ασύλου είναι μονόδρομος για την αποθάρρυνση των μεταναστευτικών ροών.
Εφόσον ο κ. Αβραμόπουλος θεωρεί εαυτόν ανίκανο να αντεπεξέλθει στην αρμοδιότητά του, καλά θα κάνει να παραιτηθεί το συντομότερο δυνατόν και να δώσει χώρο σε αυτούς που θέλουν και μπορούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>