Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου πολυάριθμη αντιπροσωπεία της Νέας Δεξιάς, με επικεφαλής τον πρόεδρο Φαήλο Κρανιδιώτη και το Γενικό Γραμματέα Χρήστο Χρηστίδη τίμησε τη μνήμη της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιζομένων Νέων (Π.Ε.Α.Ν.).
Ο συντονιστής της Νεολαίας Εθνικής Δράσης Αντώνης Φουρνιστάκης κατέθεσε εκ μέρους της Νέας Δεξιάς στεφάνι στο σημείο της ηρωικότερης πράξης της οργάνωσης, στη διασταύρωση Γλάδστωνος και Πατησίων, όπου στις 20 Σεπτεμβρίου 1942 τα μέλη της ΠΕΑΝ υπό την ηγεσία του Κώστα Περρίκου ανατίναξαν την έδρα της προδοτικής οργάνωσης Ε.Σ.Π.Ο.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Φαήλος Κρανιδιώτης έκανε μια σύντομη αναδρομή της δράσης της Π.Ε.Α.Ν. και του υψηλότατου φόρου αίματος που πλήρωσε για την ελευθερία της πατρίδας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία της μέλη της οικογενείας του Σπύρου Στανωτά, μέλους της Π.Ε.Α.Ν. που είχε την ευθύνη της προστασίας της επιχείρησης ανατίναξης της Ε.Σ.Π.Ο.

Γραφείο Τύπου της Νέας Δεξιάς

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.
  1. Στο μνημείο αναγράφει «Πολεμική Αεροπορία»… Να υπενθυμίσουμε στους όψιμους δημοκράτες, ότι μέχρι και το 1974 η Αεροπορία ήταν ΒΑΣΙΛΙΚΗ. Πόσο μάλλον το 1942…!

    Εξ ου και το Στέμμα στο πηλίκιο του αειμνήστου Περρίκου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>