Με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια στο γήπεδο της Τούμπας, ο Γενικός Γραμματέας της Νέας Δεξιάς κ. Χρήστος Χρηστίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που Πρόεδροι «πιστολάδες» ποδοσφαιρικών ομάδων μας κάνουν διάσημους στο εξωτερικό, με τα καμώματά τους. Στην περίπτωση του κ. Σαββίδη βέβαια, ο δημοσιογραφικός φακός τον «τσάκωσε» κυριολεκτικά κλέπτων οπώρας και άντε τώρα να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα.

Είναι όμως απόλυτα υποκριτικό να κοιτάμε το δένδρο και όχι το δάσος.

Φαινόμενα σήψης και διαφθοράς υπάρχουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο αιώνες τώρα. Σχέσεις διαπλοκής μεταξύ μεγαλοπαραγόντων του ποδοσφαίρου και πολιτικής χρονολογούνται από την εποχή που εφευρέθηκαν οι λάσπες.

Και εμείς ως ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ διερωτόμαστε, γιατί δεν πατάχθηκαν χρόνια τώρα τα φαινόμενα αυτά; Γιατί ιστορικές ομάδες με εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλους να υφίστανται τον εξευτελισμό από τους «πιστολέρο» παράγοντές τους; Γιατί τα γήπεδα να είναι χώρος εκτόνωσης του χουλιγκανισμού και ενίοτε και έκφρασης πολιτικής επιρροής;

Η απάντηση είναι απλή και βρίσκεται στη διαδρομή του χρήματος ανάμεσα σε όλους αυτούς τους χώρους.

Εμείς έχουμε προτάσεις αλλά και την αποφασιστικότητα να βάλουμε τάξη στην ποδοσφαιρική αναρχία για έναν απλό λόγο. ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ».

Γραφείο Τύπου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>