Επ’ αφορμή της έκτακτης Συνέντευξης Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για τις άδειες των καναλιών, ο αντιπρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Παναγιώτης Δούμας προέβη την ακόλουθη δήλωση:
«Έκτακτη Συνέντευξη Τύπου παραθέτει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Για τα επεισόδια στην Μυτιλήνη; Όχι! Για την φορολογική αφαίμαξη που διενεργεί η κυβέρνηση; Όχι! Για τις περαιτέρω μειώσεις συντάξεων; Όχι! Ε, τότε;
Για τις άδειες των καναλιών φυσικά! Είναι τέτοιος ο ιδρυματισμός τους αλλά και τα οφειλόμενα επικοινωνιακά γραμμάτια στους πάλαι ποτέ νταβατζήδες, που μόνον αυτό τους ενδιαφέρει. Μ’ αυτόν τον τρόπο προσπαθούν να κερδίσουν το «ηθικό πλεονέκτημα» έναντι των κυβερνώντων.


Τους αρκεί απλά να αποδείξουν ότι παρέχουν μικρότερη νομιμοποίηση σε νταβατζήδες.
Δυστυχώς, δεν έχουν καταλάβει – και θα το πληρώσουν ακριβά αυτό – ότι το θέμα δεν απασχολεί τον ελληνικό λαό. Τουναντίον, τον ενοχλεί να βλέπει τον αυριανό πρωθυπουργό να κόπτεται αποκλειστικά για τα συμφέροντα των καναλαρχών, που πέραν του νεφελώδους τοπίου που επικρατεί στα οικονομικά τους, χειραγώγησαν την κοινή γνώμη επί δεκαετίες στην κατεύθυνση που τελικά οδηγήθηκε η χώρα μας.
Δεν μας νοιάζει λοιπόν ΠΟΙΟΙ ή ΠΟΣΟΙ και ΜΕ ΠΟΙΟΝ είναι οι νταβατζήδες. Μας νοιάζει ότι τηλεοπτική ενημέρωση και Νταβατζηλίκι στην Ελλάδα πάνε πακέτο και ότι τίποτε δεν γίνεται για να αλλάξει αυτό.
Στο τέλος-τέλος, είτε ESCOBAR είτε τούρκικα, τα βρίσκεις πια όλα και τα κατεβάζεις OnLine.»

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>