Συνάντηση με τον τ. Πρόεδρο της Τσεχίας Βάτσλαβ Κλάους είχε ο Αντιπρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Παναγιώτης Δούμας στο περιθώριο του Rhodos Forum 2017, που διοργάνωσε στις 6 και 7 Οκτωβρίου στην Ρόδο το Ινστιτούτο DOC (Dialogue of Civilizations).

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ ενημερώθηκε από τον Τσέχο ηγέτη για τις απόψεις του, τόσο εις ό,τι αφορά την μαζική μετανάστευση όσο και για την πορεία της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και την Ευρω-κρίση και τον προσκάλεσε να επισκεφθεί την χώρα μας με σκοπό την διοργάνωση μίας εκδηλώσεως με θέμα το μεταναστευτικό.

Μετά το πέρας της συναντήσεως, ο κος Δούμας δήλωσε:

«Ήταν μεγάλη μου τιμή να συναντηθώ με τον Βάτσλαβ Κλάους, όχι μόνο διότι αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους ευρωσκεπτικιστές ηγέτες στις μέρες μας, αλλά κυρίως, διότι ως Πρόεδρος είχε το σθένος να αρνηθεί να επικυρώσει ευρωπαϊκές Συνθήκες, τις οποίες είχε εγκρίνει το κοινοβούλιο της χώρας του και οι οποίες έπλητταν το εθνικό συμφέρον της πατρίδος του. Γιατί τα πολιτικά αξιώματα δεν είναι επαγγελματικές προαγωγές ούτε έπαθλα. Φέρουν πρωτίστως το βάρος του πατριωτικού καθήκοντος, κάτι που προφανέστατα στη χώρα μας έχει ξεχαστεί, χάριν ενός πλουσίου μισθού και μίας παχυλής συντάξεως.»

Γραφείο Τύπου της Νέας Δεξιάς

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.
  1. Παναγιώτης Μαρτίνος says:

    Τα προφανή δεν χρειάζονται σχολιασμό. Ας ακουστεί επί τέλους μία φωνή για αυτιά ανθρώπων και όχι ζώων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>