Την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018, ο Πρόεδρος Ηλίας Κωστόπουλος του Περιφερειακού Συμβουλίου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Θεσσαλονίκης, με κλιμάκιο μελών της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης «Οι Άγιοι Πάντες» κ. Ερωτόκριτο Θεοτοκάτο.

Ο κ. Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος, ενημέρωσε για τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σήμερα οι πολύτεκνες οικογένειες, μετά την κατάργηση όλων των μέτρων που είχαν θεσπιστεί κατά καιρούς ως δημογραφικά κίνητρα, καθώς οι Κυβερνήσεις και οι Συγκυβερνήσεις των χρόνων των μνημονίων, εφαρμόζουν μία άκρως αντιπολυτεκνική και αντιδημογραφική πολιτική, παραβιάζοντας κατάφωρα και κατ’ εξακολούθηση ρητές επιταγές του Συντάγματος (Άρθρο 4 παρ.5, Άρθρο 21 παρ.2).

Ο κ. Ηλίας Κωστόπουλος από την πλευρά του, ενημέρωσε τον κ. Θεοτοκάτο για την προτεραιότητα που δίνει η Νέα Δεξιά τόσο στην Πολύτεκνη οικογένεια όσο και στην αντιμετώπιση της δημογραφικής συρρίκνωσης των Ελλήνων, τονίζοντας ότι για το καλό της Πατρίδας μας, οι πολύτεκνες οικογένειες απαιτείται να έχουν ειδική φροντίδα από το κράτος, το οποίο έχει την επιτακτική υποχρέωση του σχεδιασμού και της εφαρμογής δημογραφικής πολιτικής με την λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων.

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>