Με αφορμή την δικαστική απόφαση για την μη καταβολή της νόμιμης κρατικής χρηματοδότησης προς την «Εθνική Συσπείρωση», ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η δικτατορία της ‘πολιτικής ορθότητας’ κινεί τους καταπιεστικούς μηχανισμούς της. Μετά τις απειλές από την σοβιετική γραφειοκρατία των Βρυξελλών σε σχέση με την χρηματοδότηση κατά της Πολωνίας και Ουγγαρίας για την άρνηση τους να υποκύψουν στον επιδοτούμενο εποικισμό της Ευρώπης, σήμερα το Γαλλικό κατεστημένο επιχειρεί να στραγγαλίσει την μεγαλύτερη πατριωτική δύναμη στην Γαλλία κι όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, αξιωματική αντιπολίτευση, την ‘Εθνική Συσπείρωση’ της Μαρίν Λεπέν, κόβοντας μέσω δικαστικών ενεργειών την επιχορήγηση, ώστε το κόμμα να στερηθεί δυνατότητας πολιτικού έργου και εκατομμύρια Γάλλων πολιτών να στερηθούν την πολιτική τους έκφραση. Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ καταγγέλει αυτή την πράξη πολιτικής εξόντωσης ενός από τα μεγαλύτερα πατριωτικά κόμματα της Ευρώπης και δηλώνει αλληλέγγυα στους Γάλλους και Γαλλίδες πατριώτες/σσες. Είναι ντροπή για μια χώρα που θέλει να είναι συνώνυμο της Ελευθερίας, να την ‘δολοφονεί’. Τόσο προσωπικά, όσο και όλα τα στελέχη, μέλη και φίλοι της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, ενώνουμε την φωνή μας με τους Γάλλους συναγωνιστές μέχρι την δικαίωση τους».

Νέα Δεξιά
Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δεξιάς λειτουργεί σε καθημερινή βάση και είναι στην διάθεση όλων των δημοσιογράφων. Τα στοιχεία επικοινωνίας του γραφείου είναι:
Τ: 211 1980 118
Κ: 694 300 64 00
E: press@neadexia.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>