Δελτίο Τύπου Νέα Δεξιά

Ο Πρόεδρος των Ελλήνων Κωστής Στεφανόπουλος αποτέλεσε παράδειγμα πολιτικού ήθους, υψηλής αίσθησης της ευθύνης του εθνικού καθήκοντος καθώς και εκφραστής της ανίκητης δυναμικής του ποιοτικού μέτρου και του ρεαλισμού.
Υπήρξε ένας πολιτικός αλλά και μία ηγετική προσωπικότητα με συνοχή ιδεών και αξιών με συνεχή προσφορά στην πατρίδα και στους συμπολίτες του.


Αδιαπραγμάτευτος και δίχως εκπτώσεις ως προς τον ηθικό του κώδικα αποτέλεσε παράδειγμα ουσιαστικής και παραγωγικής πολιτικής πορείας αλλά και παράδειγμα σεμνότητας και ισορροπίας μεταξύ δυναμικής εξουσίας και κοινωνικής ευαισθησίας .
Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τη βαθύτατη θλίψη για την απώλεια του σπουδαίου Έλληνα Πολίτη και πολιτικού του οποίο το όνομα θα γραφτεί στο βιβλίο της ελληνικής ιστορίας φέροντας την υπογραφή του σεβασμού όλων των Ελλήνων.

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>