Παναγιώτης Δούμας

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΤΤΕΟ ΣΑΛΒΙΝΙ

Με αφορμή την απαγόρευση ελλιμενισμού πλοίου με 600 λαθρομετανάστες σε λιμάνι της Ιταλίας, ο Αντιπρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Παναγιώτης Δούμας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Χαιρετίζουμε την απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών της Ιταλίας και συναγωνιστή μας στο «Κίνημα για μία Ευρώπη των Εθνών και της Ελευθερίας» Ματτέο Σαλβίνι. Ευελπιστούμε ότι η απόφαση της Ιταλίας να υπερασπιστεί τα σύνορα και την ασφάλεια των Ιταλών θα αποτελέσει παράδειγμα για την πατρίδα μας. Ευελπιστούμε ότι σύντομα και ο ελληνικός λαός θα καταλάβει ότι τίποτε δεν είναι αδύνατο και θα πάψει να εμπιστεύεται όλους εκείνους, που με πρωτόγνωρο ευρω-επαρχιωτισμό συμπεριφέρονται ως ορντινάντσες της κυρίας Μέρκελ, προάγοντας τις εθνικά επιζήμιες θέσεις της ως μονόδρομο.

Δεδομένων και των σχετικών απειλών από την Τουρκία, που μας προϊδεάζουν για έξαρση των μεταναστευτικών ροών από τα νησιά και τον Έβρο, η Νέα Δεξιά βροντοφωνάζει ότι η σωματεμπορία υπό τον μανδύα της προσφυγιάς πρέπει άμεσα να σταματήσει και οι λαθρομετανάστες να αποκρούονται και όχι να απορροφώνται. Η πατρίδα μας δεν αντέχει άλλο!

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.
  1. GIOIRGOS PAPADOPOULOS says:

    ΕΙΣΤΕ ΩΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ
    ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ
    ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΚΙΝΗΜΑ
    ΠΟΙOΣ ΝΑΥΛΩΣΕ ΤΟ AQUARIUS??

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>