Την πάγια θέση για στήριξη της Ελληνικής οικογένειας έκανε σαφή η επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλου Κρανιδιώτη στον Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «η Αγκαλιά».

Στο πλαίσιο της δράσης του Τομέα Γυναικών του κόμματος ο Κ. Κρανιδιώτης ηγήθηκε κλιμακίου, το οποίο αποτελούμενο από τον Γενικό Γραμματέα κ. Χρήστο Χρηστίδη, τον Γενικό Διευθυντή κ. Μιχάλης Μπίλη, την Γραμματέα Γυναικών κ. Σοφία Μαξούρη, τον Γραμματέα Ορθοδοξίας κ. Φαίδωνα Χριστοδουλάκη, και τον Εκπρόσωπο Τύπου κ. Αλέξανδρο Αρβανιτάκη, επισκέφτηκε χθες την Αγκαλιά και παρέδωσε τρόφιμα και μια σειρά ειδών αναγκαίων για την στήριξη των οικογενειών που στηρίζει ο Σύλλογος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Κρανιδιώτης αναφέρθηκε στην συμβολική, όπως την χαρακτήρισε, κίνηση του Τομέα Γυναικών επισημαίνοντας ότι βασικός πυλώνας των θέσεων της Νέας Δεξιάς είναι ο ελληνοχριστιανικός χαρακτήρας της οικογένειας. Επανέλαβε δε ότι σύμφωνα με το πρόγραμμα του κόμματος για το Δημογραφικό και το Μεταναστευτικό ζήτημα, η Πολιτεία οφείλει να στηρίξει και νομοθετικά τις γυναίκες που κυοφορούν προκειμένου να σταματήσει η αλλοίωση και η αντικατάσταση του πληθυσμού της χώρας. «Την ώρα που το κράτος επιδοτεί μέσω των ασφαλιστικών ταμείων τις αμβλώσεις δεν καλύπτει αντίστοιχα το κόστος για εξωσωματική γονιμοποίηση», είπε χαρακτηριστικά και δεσμεύτηκε η Νέα Δεξιά να συνεχίσει να είναι αρωγός στη δράση του Συλλόγου «η Αγκαλιά», αναγνωρίζοντας το σημαντικό ρόλο που επιτελεί.

Τον Πρόεδρο και το κλιμάκιο της Νέας Δεξιάς υποδέχτηκαν και ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις τους ο Διευθυντής του Συλλόγου θεολόγος κ. Αλέξανδρος Αλεξόπουλος, ο Α’ Αντιπρόεδρος, γυναικολόγος κ. Βασίλειος Μπέλλιος, ο Β΄Αντιπρόεδρος, καθηγητής Πανεπιστημίου κ. Αρκάδιος Μανουσάκης και η Ταμίας του Συλλόγου κα. Καλλιόπη Λουκάκη. Ενημερώνοντάς τον κ. Κρανιδιώτη για τις δράσεις και τους σκοπούς του Συλλόγου που στηρίζει τουλάχιστον 200 ελληνικές οικογένειες (έχοντας στηρίξει έως τώρα άνω των 2.200 οικογενειών), ο κ. Αλεξόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Κρανιδιώτη για την επίσκεψη και την δωρεά και του πρόσφερε μια εικόνα της Παναγίας Εγκυμονούσας.

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>